Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Case: Korulinkki

Verkkokauppa - Korulinkki - Lahti

Korulinkki on lahtelainen yhden naisen yritys, joka valmistaa koruja sekä maahantuo korunosia, koruja, unisieppareita ja Hamam-pyyhkeitä.

Korulinkin Irene otti minuun vuoden alussa yhteyttä, koska tarvitsi apua Valmiskaupassa olleen verkkokauppansa siirtämisessä Finquun.

Irene halusi saada kaupastaan turvallisemman ja mobiiliystävällisemmän. Finqussa oli mahdollista ottaa käyttöön SSL-salaus ja se on tietysti kaikin puolin toimiva, käyttäjäystävällinen ja nykyaikainen verkkokauppa-alusta.

Finquun verkkokaupan perustaminen sujuu ammattilaiselta melko helposti ja nopeasti. Ulkoasu valittiin Finqun ilmaisista ulkoasupohjista ja sitä muokattiin Korulinkin näköiseksi.

Toteutus sujui hyvin Marin rautaisen ammattitaidon vuoksi. Mari jaksoi kärsivällisesti vastata kaikkiin kysymyksiini.

Moni yrittäjä varmasti miettii oman verkkokaupan toteuttamista, mutta jos oma osaaminen tietotekniikan suhteen ei riitä, saattaa verkkokaupan perustaminen tuntua liian työläältä projektilta. Siksi kannattaakin ottaa avuksi henkilö, jolle nämä asiat ovat tuttuja.

Kysyin Ireneltä miksi hän valitsi minut avuksi verkkokaupan siirtämiseen ja hän vastasi.

Kuulin, että Marilla on kokemusta vastaavista töistä ja että hän osaa myös hakukoneoptimoinnin.

Vanhasta kaupasta tehtiinkin siirron yhteydessä uudelleenohjaukset uuteen kauppaan jokaiselle tuotteelle, jotta hakukonenäkyvyys ei siirrosta niin paljon kärsisi.

Uudessa kaupassa on myös hakukoneystävälliset osoitteet käytössä. Verkkokaupassa hakukonenäkyvyyttä voi myös kauppias itse helposti lisätä esimerkiksi kirjoittamalla tuotteistaan hyvät ja kattavat tuotekuvaukset.

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.