Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Selkeät ja toimivat verkkotisivut yrityksellesi

Hei!

Etsitkö kotisivuillesi tekijää, joka oikeasti ymmärtää pienyrittäjän tarpeita? Haluaisitko verkkokaupan, mutta sen toteuttaminen tuntuu liian hankalalta? Toivotko löytäväsi pitkäaikaisen luottokumppanin, joka ajattelee asioita sinun puolestasi? Ihailetko muiden kauniita kuvia, mutta omat kuvasi aina epäonnistuvat? Tulit oikeaan paikkaan. Toteutan yrityksellesi selkeät, tyylikkäät ja toimivat verkkosivut ja verkkokaupan!

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mari Lepistö – yrittäjä Internesian takana

Internesia Lahden kaupungin myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleiden palveluntuottajana 2023

Kotisivut

Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi. Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut asiakkaani tarpeiden ja toiveiden mukaan yrityksille ja yhdistyksille.

Verkkokaupat

Toteutan yrityksellesi toimivan verkkokaupan tai autan sinua kehittämään olemassa olevaa verkkokauppaasi. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

WordPress-koulutus

Onko yritykselläsi WordPress-sivut ja haluaisit päivittää niitä itse, mutta et osaa? Koulutan WordPressin peruskäyttöä.

Ohjelmointi

Toteutan dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä PHP-ohjelmoinnilla. Teen myös yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja toiveiden mukaan.

Esitteet ja mainokset

Tarvitseko yrityksellesi esitteitä, mainosflyereita, hinnaston, palvelukuvauksen, käyntikortin? Suunnittelen ja toteutan yksilölliset markkinointimateriaalit.

Valokuvaus

Onko sinulla tarvetta tyylikkäälle henkilökuvalle? Haluaisitko kotisivuillesi kuvituskuviksi jotain omaa kuvapankkikuvien sijaan?

Miksi tilaisit palveluita Internesialta? - Lahti - Internesia

Miksi Internesia?

Miksi tilaisit palveluita Internesialta?

Referenssit

Etkö tiedä mistä aloittaisit?

Lataa tekemäni ilmainen Kotisivujen ostajan opas. Oppaan luettuasi tiedät mitä kotisivujen hankinnassa on hyvä ottaa huomioon. Oppaassa on tietoa mm. verkkotunnuksista, webhotelleista ja sisällönhallintajärjestelmistä.

retail all of the world’s luxury brand luxuryreplicawatch.to. specific type is known as a rolex www.breitling.to includes. best paneraireplica with cheap prices here. cheap https://audemarspiguetreplica.ru/ for sale huge discount. citizens of all the parts of society fancy replica uhren usa. the world-famous watch provides rolex swiss www.silkshome.com. rolex https://www.tomfordreplica.ru presents the astounding excellence of the trademark crystallization. bdsmtube.to replica carolina herrera forum in the using superior devices, high-quality things. the very first watch manufacturer is who makes the best ditareplica.

Haluatko tarjouksen tai kysyä lisätietoja?

On selvää, että tyylikäs ja mieleenpainuva kotisivu voi olla yritykselle iso apu. Ulkoasu on kuitenkin vain puolet toteutuksesta! Varmistan että yrityksesi kotisivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat juuri niin kuin haluat niiden toimivan. Suunnittelen toteutuksen kanssasi alusta loppuun, jotta varmistumme että lopputulos on parempi kuin odotit.

Tilaa Internesian uutiskirje

Tilaamalla Internesian uutiskirjeen saat muutaman kerran kuukaudessa sähköpostiisi ajankohtaista tietoa digimarkkinoinnista.