Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Digitaalista markkinointia yrityksesi tarpeisiin

Verkkosivujen tekijä Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Etsitkö kotisivuillesi tekijää, kaipaavatko sivusi uutta ilmettä ja päivitystä tai pähkäiletkö hakukoneoptimoinnin kanssa? Haluaisitko verkkokaupan, mutta sen toteuttaminen tuntuu liian hankalalta?

Tulit oikeaan paikkaan! Minusta saat yrityksellesi pitkäaikaisen kumppanin, joka auttaa ja neuvoo sinua digimaailman kiemuroissa ja toteuttaa yrityksellesi helposti käytettävät, mobiiliystävälliset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut.

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi digimarkkinointi yhdessä kuntoon!

Mari Lepistö – yrittäjä Internesian takana

Kotisivut

Kauttani saat kaiken tarvittavan verkkosivuillesi. Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät kotisivut yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkkokaupat

Toteutan yrityksellesi toimivan verkkokaupan tai autan sinua kehittämään olemassa olevaa verkkokauppaasi. Verkkokaupan voi luoda osaksi kotisivuja lisäosalla tai rakentaa kokonaan oman kokonaisuuden.

WordPress-koulutus

Onko yritykselläsi WordPress-sivut ja haluaisit päivittää niitä itse, mutta et osaa? Koulutan WordPressin peruskäyttöä.

Ohjelmointi

Toteutan dynaamisia tietokantapohjaisia web-sivustoja ja tietojärjestelmiä PHP-ohjelmoinnilla. Teen myös yksilöllisesti räätälöityjä ohjelmistoja.

Esitteet ja mainokset

Tarvitseko yrityksellesi esitteitä, mainosflyereita, hinnaston, palvelukuvauksen, käyntikortin? Haluatko niistä oman yrityksesi brändin mukaiset?

Valokuvaus

Onko sinulla tarvetta tyylikkäälle henkilökuvalle? Haluaisitko kotisivuillesi kuvituskuviksi uniikkeja kuvia kuvapankkikuvien sijaan?

Miksi valita kotisivujesi tekijäksi juuri minut?

Kuka olen - Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Tyytyväisiä asiakkaitani

Usein kysyttyä verkkosivuista - Internesia - Lahti

Usein kysyttyä

Ensisijaisesti käytän sivuprojekteissani sisällönhallintajärjestelmänä WordPressiä sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Osaan koodata sivuja myös ihan perus HTML koodilla ja myös muista sisällönhallintajärjestelmistä minulla kokemusta vuosien varrelta, mutta itse olen tykästynyt käyttämään WordPressiä tällä hetkellä.

Kyllä voit! Jokaiseen kotisivu- ja verkkokauppapakettiini sisältyy sisällönhallintajärjestelmän käyttöopastus. Näin opit päivittämään sivujasi myös itse. Neuvoja voit kysyä myös opastuksen jälkeenkin tai voimme sopia uuden koulutusajan myöhemmin, jos opit pääsevät unohtumaan ja kaipaat kertausta.

Yleensä sivut valmistuvat 4-6 viikossa. Valmistumiseen vaikuttaa paljon myös se, kuinka valmiina sinulla jo ovat sivuille tulevat materiaalit eli esim. tekstit ja kuvat.

Kotisivu- tai verkkokauppapaketteihini ei sisälly sisällöntuotantoa. Lähtökohtaisesti toimitat minulle sivuille tulevat materiaalit valmiina. Jos sivuilla halutaan käyttää kuvapankkia, voin etsiä sopivia kuvia sivuja varten antamiesi aiheiden perusteella. Tarvittaessa voin antaa erillisen tarjouksen sivujen sisällöntuottamisesta, mutta tällöinkin tarvitsen sinulta sisällön suuntaviivat esim. ranskalaisin viivoin. Valokuvausta toteutan ensisijaisesti Lahden alueella.

Olisi hyvä, jos olisit miettinyt jo valmiiksi millaiset kotisivut yrityksellesi haluat eli mikä on niiden tavoite ja sisältö? Miten ne parhaiten palvelevat ja tavoittavat ihanneasiakkaasi? Kaikkea ei tarvitse olla valmiina, mutta kotisivuprojekti etenee nopeammin, jos olet jo valmistellut sivujen sisältöä ja pohtinut toiveitasi valmiiksi ennen projektin aloittamista.

Mietitkö oletko muistanut ottaa huomioon kaiken tarvittavan yrityksesi kotisivujen suunnittelussa ja toteuttamisessa?

Minulla on sinulle selkeä muistilista, jonka avulla voit varmistua siitä, että olet huomioinut kaikki tärkeät asiat yrityksesi kotisivujen toteuttamisessa.

Lataa maksuton opas nyt ja varmista, että olet valmistautunut onnistuneeseen kotisivuprojektiin.

Haluatko kysyä lisätietoja?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää! Annan mielelläni lisätietoja palveluistani ja kerron tarkemmin toimintatavoistani. Haluan tietysti kuulla myös sinun yrityksestäsi, mitä teet, miten ja mitä toiveita ja tarpeita sinulla on yrityksesi kotisivuille.

Tilaa uutiskirjeeni

Tilaamalla uutiskirjeeni saat muutaman kerran kuukaudessa sähköpostiisi ajankohtaista tietoa digimarkkinoinnista.

Uutta Instagramissa