Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Case: Kylmanni

Kotisivut yritykselle - Kylmanni Oy

Kylmanni on kylmälaitteiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Lisäksi Kylmanni tarjoaa terveydenhuollon välinehuollon palveluja.

Toteutin Kylmannille uudet mobiiliystävälliset kotisivut. Ulkoasusta tehtiin raikas, selkeä ja käyttäjäystävällinen. Tuotekuvien sijaan sivuston kuvilla haluttiin luoda mielikuva mitä tuotteen hankkimisella voidaan saavuttaa.

Yksi syy sivujen uudistamiselle oli välinehuollon palvelujen esille tuominen. Samalla haluttiin nykyaikaistaa sivujen ulkoasua. Sivujen tarkoitus on kertoa Kylmannin palveluista lyhyesti, mutta kattavasti ja tavoitteena on saada niiden kautta uusia yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Sivusto on toteutettu WordPressillä. Teema ostettiin valmiina ja muokattiin Kylmannille sopivaksi. Kuvat hankittiin kuvapankeista, koska muita kuvia ei ollut saatavilla. Logon toteutti Taru Pyykkö.

Sivujen uudistaminen sujui vaivattomasti ja lopputulos oli odotusten mukainen, jopa enemmän. Internesia on vanha ja luotettava yhteistyökumppanimme. Mari osaa tehdä hyvää jälkeä vaatimattomastakin materiaalista ja häneltä tulee myös hyviä ideoita. Sivujen kehittämisen suhteen pyrimme olemaan ylläpidossa aktiivisempia. Tämän hetkiset sivut palvelevat tarkoitustaan hyvin, joten sivujen päivittäminen ajankohtaisilla asioilla on tällä hetkellä riittävä toimenpide.

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.