Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Kotisivuprojektin eteneminen vaihe vaiheelta

Usein kotisivuista haaveilevat yrittäjät kysyvät minulta miten kotisivujen tekoprosessi etenee, joten kerron nyt vaihe vaiheelta miten kotisivuprojektit kanssani etenevät.

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri pidetään etänä tai mahdollisuuksien mukaan livenä. Palaverissa käydään läpi toiveesi ja tarpeesi yrityksesi kotisivujen suhteen. Voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja sovimme millä aikataululla toimitat minulle sivuille tulevat materiaalit. Mietimme yhdessä minkä tyyliset sivut yriyksellesi sopivat ja millaista sisältöä niille on hyvä laittaa.

Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus

Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus. Sovimme yhdessä mikä webhotelli sopii sivuillesi parhaiten ja voimme yhdessä miettiä sopivaa verkkotunnusta, jos et ole sitä jo päättänyt. Suosittelen sinulle hyväksi ja toimivaksi toteamiani webhotellien palveluntarjoajia. Voin hoitaa webhotellin ja verkkotunnuksen tilaamisen puolestasi. Tilaan nämä palvelut automaattisesti sinun yrityksesi nimiin.

WordPressin asennus

Asennan webhotelliin WordPressin ja laitan sen toimintakuntoon sivujesi rakentamisen aloitusta varten. Tarvittaessa teen webhotelliin myös tarvitsemasi sähköpostitilit ja varmuuskopioinnin kuntoon.

Ulkoasun suunnittelu ja sisällön lisääminen

Kun olet toimittanut minulle sivuille tulevat materiaalit aloitan sivuston ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen. Syötän sivuille lähettämäsi materiaalit, luon tarvittavat toimintakutsut, lomakkeet, kuvagalleriat, linkitykset sosiaalisiin medioihin, kävijäseurannan – siis kaiken tarpeellisen.

Samalla toteutan sivuillesi teknisen hakukoneoptimoinnin ja tarvittaessa muokkaan lähettämääsi sisältöä paremmaksi hakukonenäkyvyyden ja käyttäjäystävällisyyden näkökulmista katsottuna.

Kotisivuille voidaan liittää myös paljon muuta, esim. blogi, uutiskirje, verkkokauppa, verkkokurssialusta, tapahtumakalenteri, jäsenosio, chat, ajanvaraus, kartta, eri kieliversiot jne.

Sivujen läpikäynti, muutokset ja julkaisu

Mallisivuston luomisen jälkeen lähetän sinulle linkin, josta pääset katsomaan sivuja ja voit tämän jälkeen kertoa minulle ajatuksiasi sivuista ja esittää toiveesi mahdollisiin muokkauksiin. Tämän jälkeen toteutan sivuille tarvittavat korjaukset ja kun sivut on valmiit, julkaisen ne.

Opastus

Sivujen valmistumisen jälkeen pidämme vielä lyhyen koulutuksen, jossa neuvon ja opastan sinua miten voit jatkossa päivittää sivujasi itse. Tarvittaessa neuvon sinua vielä myöhemminkin tai voin tehdä päivityksiä puolestasi, jos haluat ulkoistaa ne.

Haluatko kysyä lisätietoja?

Heräsikö sinulle kysymyksiä kotisivujen toteuttamisesta? Laita viestiä, niin jutellaan lisää! Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.

Nettisivujen tekijä Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Ota yhteyttä