Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

”Kotisivujen tekeminen on monimutkaista ja kallista”

Kotisivujen tekeminen on monimutkaista ja kallista

Artikkelin sisältö

Kuulostaako tutulta?

Älä huoli, et ole ajatuksiesi kanssa yksin. Mutta tiedätkö mitä? Se, mitä usein ei tiedosteta, on se, että selkeät ja toimivat kotisivut voivat olla suuri vahvuus yrityksellesi ilman, että ne tyhjentävät lompakkoasi tai vaativat sinulta erityisiä teknisiä taitoja. Usein juuri nämä ajatukset saavat monet yrittäjät lykkäämään omien kotisivujensa toteutusta hamaan tulevaisuuteen.

Todelliset kustannukset ja vaivannäkö

Oletko miettinyt, että ammattimaisesti suunnitellut kotisivut voivat tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita ja myyntiä?

Kotisivujen tekemiseen liittyy joskus vääriä käsityksiä. Mutta totuus on, että ammattilaisen avulla voit säästää aikaa ja vaivaa. Et joudu kamppailemaan teknisten ongelmien kanssa tai tuhlaamaan päiviä yrittäessäsi oppia uusia taitoja. Kun panostat oikeaan ammattilaiseen, kotisivujen tekeminen voi olla vaivatonta ja kustannustehokasta.

Yrityksesi näkyvyyden kulmakivi

Kotisivut eivät ole pelkästään ylimääräinen kuluerä. Ne ovat yrityksesi digitaalisen läsnäolon perusta. Ne ovat paikka, jossa voit esitellä tuotteitasi tai palveluitasi kauniisti ja houkuttelevasti. Kotisivut ovat tehokas työkalu, joka auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi ja tavoittamaan uusia asiakkaita verkossa. Sometilit voidaan kaapata, mutta kotisivut ovat sinun hallinnassasi, eikä niihin pääse ulkopuoliset käsiksi.

Oikea kumppani rinnallesi

Kotisivuprojekti ei tarkoita, että sinun täytyy selviytyä siitä yksin. Olen täällä auttamassa sinua luomaan kotisivut, jotka heijastavat yrityksesi ainutlaatuista tarinaa ja resonoivat ihanneasiakkaillesi. Monet asiakkaani ovat kehuneet, että osaan kertoa asiat selkeästi ja kärsivällisesti. Vastaan niihin tyhmiinkin kysymyksiin (joita ei mielestäni ole olemassakaan).

Case: Kultakiila Oy

Kotisivut eivät ole vain staattinen sivu netin syövereissä. Ne voivat auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi näkyvyyttä. Oikein suunnitellut ja ylläpidetyt kotisivut houkuttelevat uusia asiakkaita, lisätä myyntiäsi ja vahvistaa yrityksesi brändiä. Ne ovat sijoitus, joka voi tuottaa moninkertaisesti takaisin.

Esimerkiksi lahtelaiselle yrittäjälle Kultakiilan Lauralle toteutimme yhdessä visuaalisesti kauniit koruliikkeelle sopivat kotisivut kohtuullisella budjetilla, ja sivujen yhteyteen lisäsimme teimme myös verkkokaupan.

Kotisivuillaan Laura kertoo palveluistaan, tuotteistaan sekä osaamisestaan ja verkkokaupan kautta Laura voi myydä upeita korujaan myös niille, jotka eivät pääse vierailemaan kivijalkaliikkeessä Lahdessa.

Pyysin Lauralta palautetta kotisivuprojektistamme ja hän kertoo siitä näin ”Työskentely ja yhteydenpito Marin kanssa oli sujuvaa ja välitöntä alusta lähtien. Tyhmimpiinkin kysymyksiin sai selkeät vastaukset. Muutenkin palvelu oli asiakaslähtöistä ja niinpä sivuistakin tuli Marin avulla juuri meille sopivat.”

Onko sinun yrityksesi vielä vailla tyylikkäitä, mobiili- ja käyttäjäystävällisiä kotisivuja?

Toivon, että kirjoitukseni edes vähän selkeytettyä ajatuksiasi siitä, että kotisivuprojektin aloittaminen nyt tai lähitulevaisuudessa voisi olla se oikea askel kohti yrityksesi parempaa näkyvyyttä näin digiaikana.

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää kotisivuista, niiden toteutuksesta tai kustannuksista, laita viestiä.

Jaa vinkkejä muillekin!