Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Miksi jokaisella yrityksellä tulisi olla kotisivut?

Miksi jokaisella yrityksellä tulisi olla kotisivut?

Artikkelin sisältö

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mikä erottaa menestyvät yritykset muista? Miksi jotkut yritykset tuntuvat houkuttelevan asiakkaita vaivatta, kun taas toiset kamppailevat näkyvyyden ja tunnettavuuden kanssa? Haluan jakaa kanssasi yhden suuren salaisuuden, joka voi olla juuri se, mitä yrityksesi tarvitsee: omat kotisivut.

Kotisivut eivät ole vain trendikäs lisä yrityksesi markkinointityökalupakkiin. Ne ovat kuin digitaalinen käyntikortti, joka kertoo potentiaalisille asiakkaillesi, kuka olet, mitä teet ja miksi juuri sinun yrityksesi ansaitsee heidän huomionsa. Kotisivut ovat se paikka, jonne asiakkaasi menevät etsiessään tietoa, ja siksi ne ovat korvaamattoman arvokkaat.

Tässä blogikirjoituksessa tutustumme syvemmin siihen, miksi jokaisella yrityksellä tulisi olla kotisivut. Kerron muiden yrittäjien kokemuksia, ja saat vinkkejä siitä, mitä hyötyjä kotisivuista yrityksellesi on ja miten haasteet voidaan ratkaista.

Jatka lukemista, sillä tämä voi olla ensimmäinen askel kohti yrityksesi menestyksekkäämpää ja näkyvämpää liiketoimintaa!

Kotisivut ammattimaisen ja luotettavan kuvan luomisessa

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Ne ovat usein ensimmäinen kosketuspinta potentiaalisiin asiakkaisiin. Ammattimaisesti suunnitellut ja toteutetut kotisivut antavat heti hyvän vaikutelman. Ne kertovat, että yrityksesi panostaa laatuun ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen.

Kotisivut voivat kertoa tarinasi ja brändisi ainutlaatuisuuden. Ne voivat heijastaa yrityksesi arvoja ja visiota. Ihanneasiakkaasi arvostaa ammattimaisuutta ja luotettavuutta. Hän haluaa tietää, että yrityksesi on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita tai palveluita, ja kotisivut ovat ensimmäinen askel tämän viestin välittämisessä.

Esimerkiksi asiakkaani Herkän Sävyn Kaisa oli heti alusta lähtien valmis panostamaan täysillä sivuihinsa. Hän oli motivoitunut ja miettinyt valmiiksi, mitä haluaa saavuttaa kotisivujensa ja verkkokaupansa avulla. Hän toi omat toiveensa esille, ja yhdessä pystyimme luomaan upeat ja toimivat kotisivut sekä verkkokaupan, jotka ovat täysin hänen näköisensä.

Kaisan palaute kertoo kaiken: ”Marin avulla sain toteutettua pitkäaikaisen unelmani kauniista, oman näköisistä ja hyvin toimivista nettisivuista sekä verkkokaupasta. Hänen opastuksellaan minun on ollut helppoa luoda uutta sisältöä sivuille. Voin luottaa siihen, että tekninen apu löytyy tarvittaessa nopeasti ja läheltä. Mari on osaava ja lämminhenkinen asiakaspalvelija!”

Tekniset haasteet, ratkaisut ja tuki

Ymmärrän, että tekniset haasteet voivat olla pelottavia. Monet yrittäjät saattavat miettiä, onko heillä tarpeeksi teknistä osaamista tai aikaa kotisivujensa ylläpitoon ja päivittämiseen? Tämä on täysin ymmärrettävää.

Ratkaisuna tarjoan teknistä tukea ja opastusta. Voin auttaa sinua ymmärtämään, miten kotisivut toimivat ja miten voit päivittää niitä helposti. Voit unohtaa tekniset paineet, sillä minulla on tarvittava asiantuntemus ja kokemus huolehtia teknisistä yksityiskohdista puolestasi.

Esimerkiksi asiakkaallani Onnen Taimen Venlalla ei ollut itsellään mitään kokemusta kotisivujen tekemisestä tai ylläpitämisestä. Venla päätti siis luottaa täysin osaamiseeni ja näkemykseeni yrityksensä kotisivujen suunnittelussa ja totetuksessa, mutta samalla hänellä oli rohkeutta tuoda omia toiveitaan esille. Yhteistyömme sujui jouhevasti, ja lopputulos oli upeat ja toimivat kotisivut sekä visuaalisesti että toiminnallisesti.

Venla kertoo yhteistyöstämme näin: ”Mari on toteuttanut hienosti toiveitani mukaillen Onnen Taimi yrityksen nettisivut. Olen erittäin tyytyväinen sivujen visuaaliseen ilmeeseen sekä toimivuuteen. Suurimpana etuna minulle yhteistyöstä on ollut helppous. Itselläni kun ei ole ollut lainkaan ymmärrystä kotisivujen tekemisestä ja niiden ylläpitämisestä. Tulevaisuudesta en vielä tiedä mitä muutoksia tai uudistuksia nettisivuille tullaan tekemään, mutta luotan siihen että saan aina asiantuntevaa opastusta Marilta. Lämpimät kiitokset yhteistyöstä Marille!”

Kotisivut pohja yrityksen markkinoinnille

Kotisivut eivät ole vain staattinen esite verkossa. Ne voivat olla tehokas markkinointityökalu. Kuvittele, kun ihanneasiakkaasi löytää yrityksesi kotisivut ja pääsee tutustumaan tuotteisiisi tai palveluihisi tarkemmin. Kotisivut voivat ohjata hänet ottamaan sinuun yhteyttä tai tekemään ostopäätöksen.

  • Kotisivujen avulla voit kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa.
  • Hakukoneoptimoinnin avulla varmistamme, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi helposti.
  • Sosiaalisen median ja muiden markkinointikanavien kautta voit ohjata liikennettä kotisivuillesi ja kasvattaa asiakaskuntaasi.

Miten ylläpidän yritykseni kotisivuja? Huolenaiheet ja ratkaisut

Yrittäjänä on luonnollista, että sinulla on huolenaiheita. Saatat miettiä, mitä jos sivuilleni tulee teknisiä ongelmia tai tietoturvauhkia. Entä jos tarvitsen muutoksia sivuille nopeasti? Mitä jos en tiedä, mitä sisältöä sivuilleni pitäisi lisätä?

Ratkaisuna voin kertoa, että olen täällä sinua varten. Voin huolehtia sivujesi teknisestä toimivuudesta ja tietoturvasta. Pystyn tekemään muutoksia sivuillesi nopeasti, kun tarve vaatii. Ja autan sinua suunnittelemaan ja luomaan sisältöä, joka houkuttelee ja sitouttaa asiakkaitasi.

Kuten näet, kotisivut voivat olla erinomainen työkalu yrityksesi menestykselle. Ne eivät ole vain verkkosivuja, vaan ne ovat investointi ammattimaiseen ja luotettavaan imagosi sekä markkinointisi tehostamiseen. Kuten Kaisa ja Venla, voit myös hyötyä avustani ja saada yrityksellesi upeat kotisivut. Tutustu palveluuni suunnitella ja toteuttaa yrityksellesi selkeät ja toimivat kotisivut.

Jaa vinkkejä muillekin!