Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Ilmaiset kuvasivustot

Oletko jo kuullut näistä ilmaisista kuvasivustoista - Internesia

Artikkelin sisältö

Oletko jo kuullut näistä ilmaisista kuvasivustoista?

Hyvän sisällön kruunaa kauniit aiheeseen sopivat kuvat. Ilmaisten kuvien löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Tutustu näihin kuvasivustoihin, joista et ehkä ole kuullut aiemmin.

Stock Up

Stock Up

Tällä sivustolla voit hakea 25 eri kuvasivustosta yhdellä haulla. Kuvasivustoja indeksoidaan säännöllisesti, joten haulla löytyy uusia kuvia jatkuvasti. Sivustolle lisätään kuvia vain laadukkaista kuvapankeista, jotka ovat antaneet luvan sivujensa kuvien käyttöön. Kuvat on linkitetty alkuperäiseen kuvasivuun, josta löytyy tiedot kuvan käyttöön.
Siirry Stock Up sivustolle

Pexels

Pexels

Pexels kuvasivustolla kaikki kuvat ovat saatavilla ”Creative Commons Zero (CC0)” lisenssillä eli niitä voi käyttää ilmaiseksi mihin tahansa lailliseen toimintaan. Pexelsissä on tällä hetkellä noin 3800 ilmaista kuvaa ja joka viikko lisätään vähintään 70 uutta kuvaa. Laadukkaat kuvat valitaan käsin käyttäjien lataamista kuvista tai internetistä löytyvistä ilmaisista kuvista.
Siirry Pexels sivustolle

StockSnap

StockSnap

Tämä kuvasivuston kuvat ovat myös kaikki saatavilla ”Creative Commons” -lisenssillä eli kuvia valitessasi sinun ei tarvitse miettiä saako kuvaa käyttää haluamaasi tarkoitukseen vai ei. Kuvat ovat laadukkaita, korkealla resoluutiolla ja niitä ladataan sivustolle lisää päivittäin. Kuvia lisätään sivustolle internetistä ja StockSnapin oman verkoston valokuvaajien kautta.
Siirry StockSnap sivustolle

MyStock

MyStock

Tämän sivuston kuvia voit vapaasti muokata, kopioida, jakaa ja käyttää kaupalliseen käyttöön. Kuvat ovat saatavilla ”Creative Commons Zero (CC0)” -lisenssillä. Kaikesta ei tarvitse maksaa.
Siirry MyStock sivustolle

Jaa vinkkejä muillekin!