Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Verkkokauppa yritykselle

Haluaisitko selkeän ja toimivan verkkokaupan yrityksellesi?

Hakukoneoptimoituun verkkokauppaan asiakkaasi löytävät ostoksille

WordPressin WooCommerce verkkokauppa sopii erinomaisesti pienyrittäjille tuotteiden ja palveluiden myyntiin verkossa. WordPress alusta mahdollistaa myös hakukoneoptimoinnin toteuttamisen verkkokauppaan erinomaisesti.

Olen toteuttanut useita toimivia ja käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja pienyrittäjille jo yli 18 vuoden ajan. Minulle on tärkeää, että opit itse ylläpitämään verkkokauppaasi ja saat sitä kautta lisää myyntiä yrityksesi tuotteille ja palveluille.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yrityksellesi kanava tuotteidesi ja palveluidesi myyntiin!

Millainen on hyvä verkkokauppa yritykselle?

Miksi tarvitsen verkkokaupan?

Verkkokaupan hinta - Mitä verkkokaupan toteutus maksaa?

Verkkokaupan hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta tarjoan muutamia valmiita verkkokauppapaketteja, jotka toivottavasti helpottavat sinua hahmottamaan verkkokaupan toteutuksen kustannuksia. Voit tilata valitsemasi paketin suoraan tai kysyä lisätietoja ottamalla yhteyttä.

STARTTI - Paketin hinta 1695 € + alv

Sopii pienille yrityksille ja aloittajille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen mutta toimivan verkkokaupan.

KASVU - Paketin hinta alkaen 2695 € + alv

Suunnattu kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat monipuolisempia ominaisuuksia ja lisää hakukonenäkyvyyttä myynnin tehostamiseksi.

PRO - Paketin hinta alkaen 5695 € + alv

Täydellinen yritykselle, joka haluaa panostaa hakukoneoptimointiin ja -näkyvyyteen heti alusta lähtien kunnolla. 

Kaikki verkkokauppapaketit sisältävät

 • Aloituspalaverin sähköpostitse, puhelimitse tai etäpalaverina
 • Webhotellin ja verkkotunnuksen tilauksen (jos tarpeen)
 • WordPress-sisällönhallintajärjestelmän asennuksen palvelimelle ja asetusten konfiguroinnin
 • WooCommerce-verkkokauppalisäosan asennuksen palvelimelle ja asetusten konfiguroinnin
 • Tarvittavien lisäosien asennuksen sisällönhallintajärjestelmään
 • Tyylikkään ja toimivan mobiili- ja käyttäjäystävällisen sivupohjan asennettuna
 • Sisällön (tekstit ja kuvat) syöttämisen kauppaan asiakkaan valmiista materiaalista
 • Tuoteryhmien ja tuotteiden syöttämisen kauppaan asiakkaan valmiista materiaalista
 • Hakukoneoptimointityökalun asentamisen ja teknisen hakukoneoptimoinnin
 • SSL-salauksen
 • Linkitykset/upotukset sosiaalisen median kanaviin
 • Sivuston varmuuskopioinnin
 • Sähköpostitilien luomisen webhotelliin
 • Sisällönhallintajärjestelmän käytön opastuksen sähköpostitse / puhelimitse / etäpalaverina
 • Tuoteosastot
 • Perus-, muunnelma- ja ladattavat tuotteet
 • Joukko- ja yhteistyökumppanien tuotteet
 • Tuotesivut (otsikko, kuvaukset, hintatiedot, tuotekuvat, avainsanat)
 • Tuotearviot ja tähtiarvostelut
 • Tuotehaku ja tuotteiden suodatus (hinnan, ominaisuuden, osaston ja avainsanojen mukaan)
 • Tuotteiden hallinta massana, vienti ja tuonti
 • Kuponkikoodit ja alennukset
 • Ostoskori ja kassa
 • Maksutavat (tilisiirto, maksu toimitettaessa, mahdollisuus liittää esim. Paytrail, Visma Pay, PayPal)
 • Toimitustavat (kiinteä toimitustapa, maksuton toimitus, nouto, mahdollisuus liittää esim. Posti, Matkahuolto, Pakettikauppa)
 • Toimitusluokat
 • Toimitushintalaskuri
 • Jälkitoimitukset
 • Kaupan tiedot ja asetukset
 • Varastohallinta
 • Verojen hallinta (veroluokat, veroprosentit, toimituksien verot, alvittomat hinnat)
 • Tilausten hallinta
 • Hyvitykset ja palautukset
 • Asiakastili ja asiakasrekisteri
 • Sähköposti-ilmoitukset asiakkaalle
 • Raportit (myynti, asiakkaat, varasto, verot)
 • Analytiikka (tuotteet, liikevaihto, tilaukset, muunnelmat, osastot, kupongit, verot, lataukset, varasto)
 • Lisäksi WooCommerceen on saatavilla lukuisia muita ominaisuuksia lisäosilla

Laajenna verkkokauppapakettia lisäominaisuuksilla

Haluatko kerätä tilaajia uutiskirjeellesi ja lähettää asiakkaillesi uutiskirjeitä? Voit lisätä myös esimerkiksi maksuttoman oppaan uutiskirjeen ”porkkanaksi”. Verkkokauppaan on helposti integroitavissa useita eri uutiskirjealustoja.

Kaipaatko lisää työkaluja verkkokauppasi markkinointiin? Haluaisitko tavoittaa asiakkaan, joka jätti ostosten teon kesken? Tai pyytää automaattisesti palautetta tuotteesta tietyn ajan kuluttua sen ostamisesta? Markkinoinnin automaatiolla tämä onnistuu!

Blogin avulla jakaa tietoa, tarinoita ja asiakaskokemuksia verkkokauppasi kävijöille. Lisäät myös verkkokauppasi hakukonenäkyvyyttä kirjoittamalla artikkeleja säännöllisesti sivuillesi.

Verkkokurssien järjestäminen onnistuu myös verkkosivujen kautta. Sivustolle voidaan liittää verkkokurssialusta. Asiakkaasi voivat rekisteröityä ja ostaa verkkokursseja helposti verkkokauppasi kautta.

Nettiajanvarauskalenteri on hyvä ominaisuus esimerkiksi palveluiden tarjoajille. Sivustolle voidaan linkittää tai upottaa ajanvarauskalenteri. Ajanvarauskalenteri antaa asiakkaallesi helpon ja nopean tavan varata ajan palveluihisi. Myös verkkokaupassa on mahdollista myydä tuotteita/palveluita tietylle ajalle.

Tapahtumien järjestämistä varten sivuille voidaan liittää lisäosa. Tapahtumakalenterin avulla asiakkaasi voi ostaa lippuja tai ilmoittautua tapahtumiin.

Jos et ehdi perehtyä sisällönhallintajärjestelmän käyttöön voin päivittää sivuja puolestasi. WordPressille tarjoan sisällönhallintajärjestelmän ylläpitopakettia. Paketti sisältää tietoturva- ja korjauspäivitysten tarkistamisen ja asentamisen kuukausittain. Voin myös päivittää verkkokauppaa puolestasi esim. lisätä uusia tuotteita tai ominaisuuksia. Kysy lisää ylläpitopalvelusta!

Miten verkkokaupan toteutus etenee?

Usein verkkokaupasta haaveilevat yrittäjät kysyvät minulta miten verkkokaupan tekoprosessi etenee, joten kerron nyt vaihe vaiheelta miten verkkokauppaprojektit kanssani etenevät.

1. Aloituspalaveri

Aloituspalaveri pidetään etänä tai mahdollisuuksien mukaan livenä. Palaverissa käydään läpi toiveesi ja tarpeesi yrityksesi verkkokaupan suhteen. Voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja sovimme millä aikataululla toimitat minulle verkkokauppaan tulevat materiaalit. Käymme yhdessä läpi mitä kaikkea verkkokaupan perustaminen vaatii, mitä maksu- ja toimitustapavaihtoehtoja on saatavilla ja mitä ominaisuuksia verkkokauppaan halutaan.

2. Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus

Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus. Sovimme yhdessä mikä webhotelli sopii verkkokaupallesi parhaiten ja voimme yhdessä miettiä sopivaa verkkotunnusta, jos et ole sitä jo päättänyt. Suosittelen sinulle hyväksi ja toimivaksi toteamiani webhotellien palveluntarjoajia. Voin hoitaa webhotellin ja verkkotunnuksen tilaamisen puolestasi. Tilaan nämä palvelut automaattisesti sinun yrityksesi nimiin.

3. Hakukoneoptimoinnin tutkimukset ja analyysit

Jos verkkokaupan toteutukseen sisällytetään myös hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä aloitetaan niiden toteuttaminen projektin alkuvaiheessa. Ensin kartoitetaan lähtötilanne ja sen jälkeen siirrytään avainsanatutkimukseen ja kilpailija-analyysiin. Hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä (esim. sisällön optimointi, avainsanaseuranta ja raportointi) toteutetaan verkkokauppaprojektin edetessä ja vielä julkaisun jälkeenkin.

4. WordPressin ja WooCommercen asennus

Asennan webhotelliin WordPressin ja laitan sen toimintakuntoon verkkokauppasi rakentamisen aloitusta varten. Tarvittaessa teen webhotelliin myös tarvitsemasi sähköpostitilit ja varmuuskopioinnin kuntoon.

5. Ulkoasun suunnittelu ja sisällön lisääminen

Kun olet toimittanut minulle verkkokauppaan tulevat materiaalit aloitan verkkokaupan ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen. Syötän verkkokauppaan lähettämäsi materiaalit: tuoteosastot, tuotetiedot sekä muut tärkeät sisällöt kuten tilaus- ja toimitusehdot. Asennan myös valitsemasi maksu- ja toimitustavat käyttökuntoon.

Samalla toteutan verkkokaupallesi teknisen hakukoneoptimoinnin ja tarvittaessa muokkaan lähettämääsi sisältöä paremmaksi hakukonenäkyvyyden ja käyttäjäystävällisyyden näkökulmista katsottuna.

Verkkokauppaan voidaan liittää myös paljon muuta, esim. verkkokaupan automaatioita, blogi, uutiskirje, verkkokurssialusta, tapahtumakalenteri, jäsenosio, chat, ajanvaraus, kartta, eri kieliversiot jne.

6. Verkkokaupan läpikäynti, muutokset ja julkaisu

Mallisivuston luomisen jälkeen lähetän sinulle linkin, josta pääset katsomaan verkkokauppaa ja voit tämän jälkeen kertoa minulle ajatuksiasi kaupasta ja esittää toiveesi mahdollisiin muokkauksiin. Tämän jälkeen toteutan verkkokauppaan tarvittavat korjaukset ja kun kauppa on valmis, julkaisen sen.

7. Käyttökoulutus

Verkkokaupan valmistumisen jälkeen pidämme vielä lyhyen koulutuksen, jossa neuvon ja opastan sinua miten voit jatkossa päivittää kauppaasi itse. Tarvittaessa neuvon sinua vielä myöhemminkin tai voin tehdä päivityksiä puolestasi, jos haluat ulkoistaa ne minulle.

Miksi tilaisit yrityksellesi verkkokaupan minulta?

Nettisivujen tekijä Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Kun valitset minut verkkokauppasi tekijäksi, saat käyttöösi laajan kokemukseni, ammattitaitoani, teknisen osaamiseni ja intohimon luoda upeita verkkokauppoja. Yhdessä voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan kaikki asettamasi tavoitteet. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olen työskennellyt verkkokauppojen parissa jo 18 vuoden ajan, joten minulla on mittava kokemus monenlaisten projektien läpiviennistä. Olen oppinut, mitkä asiat toimivat parhaiten ja miten saavutetaan optimaaliset tulokset verkkokauppojen suunnittelussa, kehittämisessä ja optimoinnissa.

Tiedostan, että jokainen yritys on omanlaisensa, joten tarjoan ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin sopiviksi. Haluan tehdä kanssasi yhteistyötä henkilökohtaisesti varmistaakseni, että verkkokauppasi tarjoaa yrityksellesi toimivan työkalun tuotteidesi ja palveluidesi myyntiin.

Omaan laajan osaamisen erilaisista verkkoratkaisuista. Tämä tarkoittaa, että pystyn luomaan mobiiliystävällisiä ja helppokäyttöisiä verkkokauppoja, jotka toimivat saumattomasti. Olen myös innokas oppimaan ja omaksumaan uusia järjestelmiä ja ratkaisuja. Joten jos mielessäsi on jokin muu verkkokauppa-alusta kuin WooCommerce, ei huolta – voin silti mahdollisesti auttaa sinua kauppaprojektissasi.

Kuuntelen aina tarkasti asiakkaani tarpeita ja toiveita. Pyrin tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut niiden perusteella. Olen myös avoin keskustelemaan erilaisista ratkaisuista ja etsimään uusia.

Tarjoan myös jatkotukea ja ylläpitoa, jotta verkkokauppasi pysyy ajantasalla ja toimii moitteettomasti myös tulevaisuudessa.

Asiakaspalautteita onnistuneista verkkokauppaprojekteista

Olen iloinen siitä, että olen saanut auttaa useita pienyrittäjiä yrittäjäurani aikana, ja kaikki ovat olleet erittäin tyytyväisiä heille toteuttamiini verkkokauppoihin. Toteuttamani verkkokaupat ovat auttaneet asiakkaitani myymään tuotteitaan ja palveluitaan kätevästi verkossa.

Italian Kaakeli

Valitsimme Marin toteuttamaan verkkokaupamme suosittelijan vinkistä. Verkkokaupan toteutus sujui mielestämme erinomaisesti ja huomasimme heti, että olemme vahvan ammattilaisen kanssa tekemisissä. Olemme tyytyväsiä uuteen verkkokauppaamme. Ulkoasu ja brändi on Italian Kaakeleiden mukainen ja asiakaspalaute verkkokaupasta on ollut kiitettävää ulkoasun ja selkeyden vuoksi. Yhteistyö Marin kanssa toi meille paljon hyötyä, saimme hyviä vinkkejä ja joustavaa palvelua. Suosittelemme lämpimästi Maria vastaaviin projekteihin.

Sisustusmyymälä BearFamily

Internesia toteutti verkkokauppamme sovitun mukaisesti ja olemme todella ylpeitä verkkokaupastamme. Projekti onnistui hyvin ja kaikki yhteistyö toimi sovitusti. Lisäksi kaupan avulla saimme helpotusta yrityksen perusasioihin. Ulkoasu tukee brändiämme ja verkkokaupan toimivuus on hyvä. Suosittelen ehdottomasti Internesiaa ja Maria.

Havinan

Piristääkseen koronan kurittamia pienyrittäjiä Lahden kaupunki arpoi yrityspalveluseteleitä viime keväänä. Onnekseni toiminimeni Havinan voitti setelin! Verkkokauppa Havinalle on ollut haaveena, ja Internesian selkeä ja ytimekäs palvelukuvaus osui Havinan tarpeisiin.

Aloituspalaverissa Mari selitti selvästi ja konkreettisesti, miten verkkosivujen ja verkkokaupan rakentaminen etenee. Mari osasi luoda Havinan sivuille sellaisen ulkoasun, joka mielestäni kuvaa hyvin Havinan henkeä ja ilmettä. Yhteistyö sujui ja kysymyksiini sain selvät vastaukset. Hän myöskin osasi opastaa minua sivujen ylläpitoon selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kiitokset hyvästä työstä!

Haluatko kysyä lisätietoja?

Olet ehkä vasta harkitsemassa verkkokaupan perustamista ja mietit eri vaihtoehtoja. Kerro minulle yrityksestäsi ja mitä haluaisit myydä verkossa, niin kerron mitkä vaihtoehdot mielestäni sopivat sinulle parhaiten.

Nettisivujen tekijä Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!