Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Verkkokauppaprojektin eteneminen vaihe vaiheelta

Usein verkkokaupasta haaveilevat yrittäjät kysyvät minulta miten verkkokaupan tekoprosessi etenee, joten kerron nyt vaihe vaiheelta miten verkkokauppaprojektit kanssani etenevät.

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri pidetään etänä tai mahdollisuuksien mukaan livenä. Palaverissa käydään läpi toiveesi ja tarpeesi yrityksesi verkkokaupan suhteen. Voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ja sovimme millä aikataululla toimitat minulle verkkokauppaan tulevat materiaalit. Käymme yhdessä läpi mitä kaikkea verkkokaupan perustaminen vaatii, mitä maksu- ja toimitustapavaihtoehtoja on saatavilla ja mitä ominaisuuksia verkkokauppaan halutaan.

Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus

Webhotellin ja verkkotunnuksen tilaus. Sovimme yhdessä mikä webhotelli sopii verkkokaupallesi parhaiten ja voimme yhdessä miettiä sopivaa verkkotunnusta, jos et ole sitä jo päättänyt. Suosittelen sinulle hyväksi ja toimivaksi toteamiani webhotellien palveluntarjoajia. Voin hoitaa webhotellin ja verkkotunnuksen tilaamisen puolestasi. Tilaan nämä palvelut automaattisesti sinun yrityksesi nimiin.

WordPressin asennus

Asennan webhotelliin WordPressin ja laitan sen toimintakuntoon verkkokauppasi rakentamisen aloitusta varten. Tarvittaessa teen webhotelliin myös tarvitsemasi sähköpostitilit ja varmuuskopioinnin kuntoon.

Ulkoasun suunnittelu ja sisällön lisääminen

Kun olet toimittanut minulle verkkokauppaan tulevat materiaalit aloitan verkkokaupan ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen. Syötän verkkokauppaan lähettämäsi materiaalit: tuoteosastot, tuotetiedot sekä muut tärkeät sisällöt kuten tilaus- ja toimitusehdot. Asennan myös valitsemasi maksu- ja toimitustavat käyttökuntoon.

Samalla toteutan verkkokaupallesi teknisen hakukoneoptimoinnin ja tarvittaessa muokkaan lähettämääsi sisältöä paremmaksi hakukonenäkyvyyden ja käyttäjäystävällisyyden näkökulmista katsottuna.

Verkkokauppaan voidaan liittää myös paljon muuta, esim. verkkokaupan automaatioita, blogi, uutiskirje, verkkokurssialusta, tapahtumakalenteri, jäsenosio, chat, ajanvaraus, kartta, eri kieliversiot jne.

Verkkokaupan läpikäynti, muutokset ja julkaisu

Mallisivuston luomisen jälkeen lähetän sinulle linkin, josta pääset katsomaan verkkokauppaa ja voit tämän jälkeen kertoa minulle ajatuksiasi kaupasta ja esittää toiveesi mahdollisiin muokkauksiin. Tämän jälkeen toteutan verkkokauppaan tarvittavat korjaukset ja kun kauppa on valmis, julkaisen sen.

Opastus

Verkkokaupan valmistumisen jälkeen pidämme vielä lyhyen koulutuksen, jossa neuvon ja opastan sinua miten voit jatkossa päivittää kauppaasi itse. Tarvittaessa neuvon sinua vielä myöhemminkin tai voin tehdä päivityksiä puolestasi, jos haluat ulkoistaa ne minulle.

Haluatko kysyä lisätietoja?

Heräsikö sinulle kysymyksiä verkkokaupan toteuttamisesta? Laita viestiä, niin jutellaan lisää! Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.

Ota yhteyttä