Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Case: Saalistilastot

Saalistilastot

Saalistilastot-sivusto on suunnattu kalastajille sekä kalastukseen liittyviä palveluita tarjoaville yrityksille. Sivusto on toteutettu PHP-kielellä käyttäen MySQL-tietokantaa. Joidenkin osioiden toteuttamiseen on myös käytetty JavaScriptiä. Responsiivisella sivustolla käyttäjä voi rekisteröityä ja ilmoittaa kalasaaliinsa sekä selata muiden käyttäjien kalasaaliita. Kalasaaliin voi ilmoittaa myös rekisteröityneen kumppanin kautta. Kirjautuminen onnistuu sivuston oman kirjautumislomakkeen lisäksi myös Facebook- ja Twitter-tunnuksilla.

Saalistilastot-sivuston ylläpitäjä Tarmo Anttinen kertoo mistä idea sivuston toteuttamiseen sai alkunsa.

Ilmoittelin omia kalasaaliita olemassa oleviin saalislistauksiin ja mietin, että saaliiden tilastoinnin voisi tehdä jotenkin järkevämminkin ja olisi mukava, jos pystyisin selaamaan omia kalasaaliita yhdestä paikkaa riippumatta siitä, mistä olen kalan saanut. Toiveena oli toteuttaa siten yksi sivusto joka palvelisi useampia lohijokia.

Miten Tarmo sitten päätyi valitsemaan sivuston tekijäksi Internesian ja miten toteutus sujui?

Löysin Internesian Nerot.fi-sivuston kautta. Intenesia vakuutti aiemmilla referensseillään ja uskoin, että Internesia pystyy toteuttamaan päässäni olleen idean saalistilastointijärjestelmästä. Toteutus sujui erittäin mutkattomasti. Mari etsi koko toteutuksen ajan kanssani parhaimpia tapoja toteuttaa sivuston toimintoja ja sainkin erittäin hyviä ratkaisuesityksiä Marilta. Toteutus onnistui aikataulussa ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Tarmolla on myös jo suunnitelmia sivuston jatkokehitykselle.

Tulen kehittämään sivustoa asiakaspalautteen perusteella ja jossain vaiheessa käännän sivuston ainakin englannin- ja ruotsinkielelle.

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.