Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Kotisivuja ja ohjelmointia alihankintana

Kotisivuja ja ohjelmointia alihankintana - Internesia

Internesia on jo toimintansa alkuajoista tehnyt myös alihankintana kotisivuja ja ohjelmointia. Alihankintaprojektit ovat olleet esimerkiksi valmiista ulkoasusta toimivien kotisivujen rakentaminen tai ohjelmointia vaativien toimintojen toteuttaminen sivustolle. Internesia on toteuttanut alihankintana myös erilaisia rekistereitä, sivustojen siirtoja ja tietysti kotisivuja kokonaisuutena suunnittelusta toteutukseen.

Alihankinnan teettäjä voi olla esimerkiksi mainostoimisto tai muita IT-palveluita tarjoava yritys, jonka ydintoiminta ei ole kotisivujen toteutus, mutta se halutaan kuitenkin asiakkaalle tarjota palveluna. Alihankintana työn teettäminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin koko projektin hoitaminen alusta loppuun. Internesia toteuttaa tällaisissa alihankintaprojekteissa vain sovitun työn ja alihankinnan teettäjä sopii asiasta oman asiakkaansa kanssa sekä toimii yhteydenpitäjänä Internesian ja loppuasiakkaan välillä. Tällä tavoin alihankintatyön tuntihinta voidaan pitää alhaisena.

Miten Internesia mieluiten hoitaa alihankintaprojektin?

  • alihankinnan teettäjä hoitaa kaiken yhteydenpidon oman asiakkaansa kanssa
  • Internesia antaa tuntiarvion ja tarjouksen valmiin määrittelyn pohjalta
  • Internesia toteuttaa työn
  • Internesia laskuttaa työn alihankinnan teettäjältä, joka voi edelleen laskuttaa työn omalta asiakkaaltaan oman hinnastonsa mukaan

Internesia on tehnyt alihankintaa jo pian 10 vuotta muun muassa erään lahtelaisen IT-yrityksen kanssa. Yrityksen tietohallintojohtaja kommentoi yhteistyötä näin:

Kaiken, mitä olemme pyytäneet, olet saanut toteutettua! Kiitos siitä!

Olisitko kiinnostunut teettämään projektisi alihankintana? Tarvitseko apua kotisivujen toteutukseen tai ohjelmointiin? Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä!

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.