Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Miksi ei kannata ostaa seuraajia sosiaalisessa mediassa?

Miksi ei kannata ostaa seuraajia sosiaalisessa mediassa - Internesia

Kuulostaa ehkä houkuttelevalta, paljon seuraajia nopeasti… voisihan siitä nyt vähän maksaakin. Mutta asialla on kääntöpuolensa. Tässä muutamia asioita, mitä kannattaa miettiä ennen seuraajien ostamista.

1) Matala sitoutumisprosentti

Kun ostat seuraajia, ostat käytännössä vain numeroita, et seuraajia jotka ovat kiinnostuneita palveluistasi tai tuotteistasi. Ostettujen seuraajien joukossa on usein suuri määrä väärennettyjä tilejä.

2) Sinusta voi tulla roskapostittaja

Näin ei aina käy, mutta osa seuraajia myyvistä tahoista pyytää pääsyä tilillesi, jotta he voivat mainostaa omaa palveluaan. Aidot seuraajasi eivät todennäköisesti ole kiinnostuneita tällaisesta sisällöstä ja saat huonon maineen.

3) Menetät uskottavuutesi ja maineesi

On kohtuullista sanoa, että monet ihmiset näkevät seuraajien ostamisen moraalittomana. Ihmiset ajattelevat, että yrität olla suositumpi kuin oikeasti olet ja saavutat sen kyseenalaisin keinoin. Ehkäpä he eivät tiedä, että olet ostanut seuraajia, mutta jos seuraajasi lisääntyvät muutamasta kymmenestä kymmeniin tuhansiin muutamassa päivässä, saa tämä usein ihmiset epäluuloisiksi ja tällöin uskottavuutesi ja maineesi voi jo olla menetetty.

4) Juonesi paljastuu

Nykyään on olemassa työkaluja, joilla voit tarkistaa ovat seuraajasi aitoja vai eivät. Mielenkiintoinen asia on, että voit tarkistaa samalla työkalulla myös muiden käyttäjien tilejä.

Lähteenä käytetty artikkelia: http://iag.me/socialmedia/4-reasons-why-you-should-not-buy-followers/

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.