Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Suomalaiset verkkokauppaohjelmistot ja verkkokauppapalvelut

Suomalaiset verkkokauppaohjelmistot ja verkkokauppapalvelut - Internesia

Artikkelin sisältö

Suomalaiset verkkokauppaohjelmistot

Clover Shop X4 

Clover Shop X4 / Clover Shop Oy

”Nopea ja helppokäyttöinen verkkokauppaohjelmisto”

Clover Shop on ollut mukana tuottamassa verkkokauppaohjelmistoja jo pitkään. Clover Shopin kehitystyö aloitettiin vuonna 1998 Apilaratas Oy:n toimesta. Nykyinen neljäs ohjelmistosukupolvi on julkaistu marraskuussa 2013 ja sen on toteuttanut Clover Shop Oy.

Clover Shop X4 on asiakkaan omalle palvelimelle tai webhotelliin asennettava verkkokauppaohjelmisto, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille – pieni yritys voi harjoittaa mittavaa kaupankäyntiä verkossa ja suurempi yritys taas vaatimattomampaa verkkokauppaa. Clover Shop onkin hyvä vaihtoehto yritykselle, jolla on jonkin verran omaa teknistä osaamista, oma webhotelli ja tietotaitoa lisätä sinne materiaalia. Tietysti apua tekniseen puoleen voi hankkia myös kolmannelta osapuolelta. Verkkokaupan päivittäinen käyttö on kuitenkin helppoa, eikä vaadi teknistä osaamista.

Clover Shop tarjoaa valmiita responsiivisia ulkoasuja verkkokauppaohjelmistoonsa, mutta asiakas voi myös itse muokata verkkokaupan ulkoasua tai teettää muokkauksen kolmannella osapuolella. Clover Shop sisältää itsessään monipuolisesti kaikki verkkokauppaan tarvittavat toiminnot. Asiakas voi itse lisätä verkkokauppaan ominaisuuksia upottamalla koodia, mutta ohjelmiston lähdekoodi ei ole suoraan muokattavissa.

Clover Shoppia voi kokeilla ilmaiseksi 50 päivää ja ottaa tämän jälkeen toteutetun kaupan käyttöön ostamalla lisenssin. Clover Shoppia voi käyttää myös ilmaiseksi rajoitetuilla ominaisuuksilla. Verkkokaupan voi toteuttaa suomeksi ja/tai englanniksi, hallintapaneeli on saatavilla vain suomeksi.

ProsperCart 

ProsperCart / ProsperCart Oy

”Verkkokauppasi kaikissa kanavissa!”

ProsperCart verkkokauppaohjelmiston toteuttaja on ProsperCart Oy, joka on entinen Web Monkey Oy. Yritys on perustettu 2004 ja nykyinen ohjelmisto julkaistu 2011. ProsperCartin perustajalla on myös henkilökohtaista kokemusta verkkokauppiaana olemisesta, joten ProsperCart on toteutettu oman kokemuksen pohjalta millainen on hyvä verkkokauppa.

ProsperCart on suunnattu ammattimaista liiketoimintaa harjoittaville verkkokauppiaille. Se sisältää todella monipuolisten toimintojen ja raporttien lisäksi myös kassajärjestelmän, varastonhallinnan ja ostotilausjärjestelmän eli se taipuu käytännössä PK-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmäksi (ERP).

ProsperCartin verkkokaupan voi asentaa omalle palvelimelle tai ottaa hosting-palvelun ProsperCartin kautta. ProsperCartin hosting-palvelun etuna on että se on täysin yhteensopiva verkkokauppaohjelmiston kanssa.

ProsperCart tarjoaa verkkokaupan ulkoasuksi valmiita responsiivisia ulkoasuja, joita asiakas voi myös itse täysin muokata tai teettää muokkauksen kolmannella osapuolella. Verkkokauppaan on mahdollista myös tehdä räätälöityjä omia toimintoja. ProsperCartin verkkokauppa on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja venäjäksi.

Hallintapaneeli on mahdollista saada suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. ProsperCartin sivuilta löytyy useita esittelyvideoita, joiden avulla kauppaan on helppo tutustua.

Suomalaiset verkkokauppapalvelut

Finqu 

Finqu / Finqu Oy

”Online Shopping Revolution”

Finqu Oy on tarjonnut verkkokauppoja palveluna jo vuodesta 2008.

Finqu on verkkokauppapalvelu, joka sopii pienille ja vähän suuremmillekin yrityksille. Sen saa otettua käyttöön ilman suuria alkuinvestointeja. Finqun verkkokaupassa kaikki ominaisuudet ovat kaikkien verkkokauppojen käytettävissä. Ottaaksesi Finqun verkkokaupan käyttöösi tarvitset vain Finqu-tilin. Jos haluat jossain vaiheessa laittaa verkkokaupan tauolle, tiedot säilyvät Finqun palvelussa.

Finqun verkkokauppa on mobiiliystävällinen ja helppokäyttöinen. Se sisältää verkkokaupan lisäksi myös muita myyntikanavia, kuten Osta-napin, Twitter-kanavan ja Tagi-kanavan. Finqu tarjoaa myös Finqu Pay -maksupalvelua, jossa ei ole kiinteitä kuukausikuluja. Finqun ajatuksena on, että verkkokaupan tuotteita voidaan myydä helposti myös muiden myyntikanavien kautta.

Käyttö ennen verkkokaupan julkaisua ilmaista. Finqu tarjoaa veloituksettoman verkkokaupan ulkoasun esiasennuksen eli ulkoasu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakas voi kuitenkin halutessaan itse muokata verkkokaupan ulkoasua tai teettää muutokset kolmannella osapuolella. Toimintoja ei Finqun verkkokauppaan voi itse lisätä, mutta Finqulle voi esittää toiveita uusista ominaisuuksista. Finqun verkkokauppa ja hallintapaneeli toimivat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

MyCashflow 

MyCashflow / Pulse247 Oy

”Aidosti helppokäyttöinen verkkokauppaohjelma”

MyCashflow verkkokaupan kehitys on aloitettu noin 10 vuotta sitten. Pulse247 Oy:n tavoitteena on ollut kehittää verkkokauppapalvelu, jonka käyttöönotto ja käyttö on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta.

MyCashflow verkkokauppa on saatavilla kuukausiveloitteisena SaaS-pilvipalveluna. Siihen on saatavilla verkkokaupan lisäksi myös erilaisia valmiita laajennuksia muihin järjestelmiin, esimerkiksi taloushallinnon ohjelmistoihin ja markkinointipalveluihin. MyCashflow:n kautta on mahdollista hankkia myös muun muassa verkkotunnus, SSL-sertifikaatti ja sähköpostilaatikoita.

MyCashflow soveltuu erityisen hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa omaa verkkokauppaa. MyCashflow:n verkkokauppa on helppokäyttöinen ja MyCashflow:n tiimiltä saa apua verkkokaupan perustamiseen. Heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan jatkuvasti kehittämään ja kasvattamaan verkkokauppamyyntiä.

MyCashflow:n verkkokauppaan on saatavilla laadukkaita valmiita ulkoasuteemoja. Asiakas voi kuitenkin myös itse muokata ulkoasun CSS-tyylejä tai teettää ulkoasun kolmannella osapuolella. Toimintoja ei MyCashflow:n verkkokauppaan voi itse räätälöidä. Verkkokauppapalvelua kuitenkin kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. MyCashflow verkkokaupasta on saatavilla myös ilmainen versio. Verkkokauppa on mahdollista saada 16 eri kielelle, hallintapaneeli on suomeksi ja englanniksi.

Planeetta Verkkokauppa 

Planeetta Verkkokauppa / Planeetta Internet Oy

Planeetta Verkkokauppa on verkkokauppapalvelu, joka on suunnattu kaikille, jotka haluavat vaivattomasti perustaa verkkokaupan. Verkkokauppa toimitetaan Avaimet käteen -palveluna eli verkkokauppa asennetaan ja toteutetaan asiakkaalle valmiiksi. Asiakas saa myös koulutuksen verkkokaupan käyttöön. Planeetta Internet Oy ylläpitää verkkokaupan palvelinta ja huolehtii siitä, että verkkokauppa on aina toiminnassa. Planeetta Verkkokauppa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan niin ulkoasun kuin ominaisuuksien osalta. Planeetta Internet Oy kehittää ylläpitämiään verkkokauppoja säännöllisesti toteuttaen asiakkaidensa toivomia lisäominaisuuksia. Planeetta Verkkokauppa on mahdollista myös liittää erilaisiin taustajärjestelmiin ja yrityksen omaan IT-järjestelmään.

Planeetta Verkkokauppa on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Käännökset muille kielille ovat myös tarpeen mukaan mahdollisia. Hallintapaneeli on suomeksi ja englanniksi.

ViidakkoStore 

ViidakkoStore / Liana Technologies (ent. Koodiviidakko Oy)

”Huipputason verkkokauppa pienille ja suurille kauppialle”

Liana on perustettu vuonna 2005. ViidakkoStore-verkkokauppa on toteutettu asiakaslähtöisesti Lianan toimesta. Liana vastaa täysin verkkokaupan kehittämisestä, hostingista ja asiakastukipalveluista. Lianan tavoitteena on toteuttaa teknisesti toimivia ja myyviä verkkokauppoja.

ViidakkoStore on SaaS-pilvipohjainen verkkokaupparatkaisu. Se soveltuu niin pienen kuin laajemmankin verkkokaupan alustaksi. Verkkokaupan lisäksi ViidakkaStoren saa liitettyä useisiin eri taustajärjestelmiin. Lianalla on tarjota muun muassa Viidakko-työkaluperheen markkinoinnin ja automaation ratkaisut. ViidakkoStore sopii myös B2B-kaupan tilausjärjestelmän pohjaksi.

ViidakkoStore tarjotaan asiakkaalle Avaimet käteen -palveluna. Verkkokaupan ulkoasu ja toiminnot toteutetaan Lianan toimesta. Asiakas voi kuitenkin itse osallistua ulkoasun suunnitteluun tai käyttää tähän jotain kolmatta osapuolta. ViidakkoStore tukee useita eri kieliversioita ja kansainvälistä verkkokauppaa rakennettaessa otetaan huomioon myös muun muassa kohdemaan maksu- ja toimitustavat.

Tarvitseko apua verkkokaupan perustamiseen?

Suunnittelen ja toteutan verkkokauppoja yrityksille. Tutustu palveluuni ja ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen verkkokaupan perustamisesta.

Jaa vinkkejä muillekin!