Kuka olen

Yrityksesi
verkkosivujen
tekijä

Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Nimeni on Mari Lepistö ja perustin yritykseni Internesian vuonna 2006 työllistääkseni itseni ja päästäkseni luomaan jotain omaa. Valokuvaustoiminnan otin mukaan kuvioihin vuonna 2016. Vuosien saatossa olen huomannut, että yrittäjyys on juuri minua varten, enkä enää vaihtaisi siitä pois. Olen aina halunnut tehdä asiat kunnolla ja omassa yrityksessä itsensä toteuttaminen onnistuu parhaiten. Asiakkailleni töitä tehdessäni osaan asettua asiakkaani asemaan ja nähdä työn toteutuksen yrittäjän näkökulmasta.

Laadukas ja ystävällinen palvelu ovat peruspilareitani. Haluan auttaa asiakkaitani toteuttamaan yritykselleen tyylikkäät kotisivut myynnin parantamiseksi. Myös koodaus on lähellä sydäntäni ja toteutan mielelläni erilaisia ohjelmointiprojekteja – pienestä dynaamisista sivustoista laajempiin tietojärjestelmiin. Olen tehnyt ohjelmointia myös alihankintana muille oman alani yrityksille.

Minulle on tuttua myös hakukoneoptimointi ja -markkinointi. Sosiaalista mediaa käytän päivittäin, seuraan oman alani julkaisuja ja jaan niitä eteenpäin. Kirjoitan myös omaa ammatillista blogia, jossa syvennyn ajankohtaisiin ja usein kysyttyihin aiheisiin. Toteutan nykyään kaikki sivustot responsiivisiksi eli mobiiliystävällisiksi ja usein myös sisällönhallintajärjestelmällä eli asiakas voi itse päivittää sivustoa sen luomisen jälkeen. Toki tarjoan myös ylläpitopalvelua, jos asiakkaalla ei ole aikaa perehtyä sivuston päivittämiseen itse sekä konsultointia, jos tarvitset apua johonkin it-pulmaan.

Yhteistyökumppaneinani logojen ja muiden graafikkoa vaativien töiden toteuttamisessa toimii Taru Pyykkö, IdeaKarhu ja Kultamurunen Graphics. Käy tutustumassa Tarun ja Sarin sivuihin jos etsit logollesi tekijää. Webhotellipalveluiden tarjoajaksi suosittelen Zoneria, jota itsekin käytän sekä Suomen Hostingpalveluita ja Hostaania. Kaikki nämä tarjoavat laadukasta palvelua kohtuuhintaan.

Kun tarvitset tekijän tyylikkäille mobiiliystävällisille kotisivuille, verkkokaupalle tai ohjelmoijaa, ota yhteyttä. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse, mutta soittaakin saa. Jätä viesti jos en pääse heti vastaamaan.

Odotan yhteydenottoasi,
Mari Lepistö – Internesia

Haluatko verkostoitua?