Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Kuka olen

Hei, nimeni on Mari Lepistö ja perustin yritykseni Internesian vuonna 2006 työllistääkseni itseni ja päästäkseni auttamaan muita yksin- ja pienyrittäjiä internetin digimaailman kiemuroissa.

Vuosien saatossa olen huomannut, että yrittäjyys on juuri minua varten, enkä enää vaihtaisi siitä pois. Olen aina halunnut tehdä asiat kunnolla ja omassa yrityksessä itsensä toteuttaminen onnistuu parhaiten.

Asiakkailleni töitä tehdessäni osaan asettua asiakkaani asemaan ja nähdä työn toteutuksen yrittäjän näkökulmasta.

Laadukas ja ystävällinen palvelu ovat toimintani peruspilareita. Haluan auttaa asiakkaitani toteuttamaan yritykselleen tyylikkäät kotisivut tai verkkokaupan markkinoinnin ja myynnin vankaksi perustaksi.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi, suuntautumisena sovelluskehitys. Viime vuosina olen kiinnostunut enemmän digimarkkinoinnista, ja päivitinkin oppejani koulunpenkillä vuosina 2022-2023 opiskelemalla liiketoiminnan ammattitutkinnon, osaamisalana myynti ja markkinointiviestintä.

Toteutan kaikki tekemäni sivustot responsiivisiksi eli mobiiliystävällisiksi WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä eli asiakas voi itse päivittää sivustoa sen luomisen jälkeen itse. Tarjoan myös ylläpitopalvelua, jos sinulla ei ole aikaa perehtyä sivuston päivittämiseen itse sekä konsultointia, jos tarvitset apua johonkin digipulmaan.

Kun tarvitset tekijän selkeille mobiiliystävällisille kotisivuille, verkkokaupalle, hakukoneoptimointia sivuillesi tai opastusta WordPressin saloihin, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse.

Löydät minut myös LinkedInistä, Instagramista ja Facebookista. Verkostoidun mielelläni!

Mari Lepistö – Internesia

P.s. Haluaisitko saada käytännönläheisiä ja selkeitä vinkkejä ja neuvoja liittyen kotisivuihin, verkkokauppoihin,  hakukoneoptimointiin ja digimarkkinointiin? Liity mukaan sisäpiiriini!

Miten voin auttaa sinua?

Kotisivut

Yrityksesi digimarkkinoinnin pohjaksi selkeät, toimivat ja yrityksesi näköiset verkkosivut. Verkkosivujen avulla myyt ja markkinoit yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Verkkokauppa

Myy ja menesty verkossa omalla verkkokaupalla. Rakennetaan yhdessä toimiva ja käyttäjäystävällinen verkkokauppa yrityksesi brändiin sopivaksi.

Avainsana-analyysi ja hakukoneoptimointi

Avainsana-analyysi on tärkeä työkalu verkkosivujen tehokkaassa optimoinnissa ja kävijöiden houkuttelemisessa. Se auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisösi tarpeita ja parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Kävijäseurannan asennus ja evästebannerit

Kävijäseuranta tarjoaa arvokasta tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään kävijöitäsi. Kävijäseurannan avulla voit nähdä, mitkä avainsanat ja hakulausekkeet tuovat kävijöitä sivustoosi. Tämä auttaa sinua optimoimaan verkkosivujesi sisältöä. Evästebannerin tarvitset verkkosivuillesi noudattaaksesi tietosuoja- ja yksityisyyslainsäädäntöä.

Ylläpito ja konsultointi

Tarvitseko apua sivujesi päivittämisessä tai neuvoja teknisemmissä asioissa? Haluatko, että joku huolehtii sivustosi tietoturva-päivityksistä? Tarjoan apuani myös pienempiin kokonaisuuksiin.

Koulutus

Sisällönhallintajärjestelmän käyttöopastus sisältyy kaikkiin toteuttamiini verkkosivu- ja verkkokauppapaketteihin, mutta koulutan WordPressin ja muiden järjestelmien käyttöä myös, jos tarvitset esim. kertausta sivujesi päivittämiseen.

Miksi digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa minulle?

Pitkä kokemus

Olen toiminut yrittäjänä verkkosivujen ja verkkokauppojen parissa jo 18 vuotta, mikä tarkoittaa, että minulla on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten projektien toteuttamisesta. Tiedän, mikä toimii ja miten saavutetaan parhaat tulokset verkkosivujen suunnittelussa, kehittämisessä ja optimoinnissa.

Yksilöllisyys

Ymmärrän, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten tarjoan ratkaisuja vastaamaan juuri yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Työskentelen kanssasi yksilöllisesti varmistaakseni, että verkkosivusi heijastavat yrityksesi brändiä ja viestivät tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Tekninen osaaminen

Tekninen osaamiseni kattaa laajan valikoiman erilaisia verkkoratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että pystyn luomaan toimivia verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka ovat mobiili- ja käyttäjäystävällisiä. Olen myös nopea oppimaan ja omaksun uusia järjestelmiä ja ratkaisuja nopeasti.

Toimiva kommunikointi

Kuuntelen aina asiakkaani toiveita ja tarpeita, ja annan omat ehdotukseni niiden pohjalta. Kerron sinulle rehellisesti myös jos jokin ei mielestäni ole toimiva ratkaisu.

Tuki ja ylläpito

Tarjoan myös jatkotukea ja ylläpitoa varmistaakseni, että verkkosivusi ja verkkokauppasi pysyvät ajantasaisina ja toimivat moitteettomasti myös tulevaisuudessa.

Tyytyväiset asiakkaat

18 vuoden aikana olen saanut palvella lukuisia pienyrittäjiä, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä heille toteuttamiini verkkosivuihin, verkkokauppoihin ja muihin palveluihini. Voit lukea asiakaspalautteita Referenssit sivulta.

Valitsemalla minut digimarkkinointisi toteuttajaksi saat hyödyntää laaja-alaista kokemustani, teknistä osaamistani ja intohimoani luoda upeita verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan yrityksesi tavoitteet.

Mitä Internesia tarkoittaa?

Internesia tulee sanoista ”Internet” ja ”amnesia” (muistinmenetys). Se tarkoittaa tilaa, jossa henkilö ei muista tiettyä tiedon osaa, jonka hän löysi Internetistä.

Mitä enemmän henkilö käyttää Internettiä, sitä enemmän hän altistuu tiedolle. Kirjanmerkkien käyttö on yksi työkalu, joka auttaa henkilöä muistamaan suosikkisivustonsa tai palaamaan takaisin kesken jääneeseen asiaan, mutta usein liika kirjanmerkkien käyttö johtaa internesiaan.