Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Kuka olen

Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Hei, nimeni on Mari Lepistö ja perustin yritykseni Internesian vuonna 2006 työllistääkseni itseni ja päästäkseni auttamaan muita mikro- ja pienyrittäjiä internetin kiemuroissa. Valokuvaustoiminnan aloitin sivutoimisesti vuonna 2016. Vuosien saatossa olen huomannut, että yrittäjyys on juuri minua varten, enkä enää vaihtaisi siitä pois. Olen aina halunnut tehdä asiat kunnolla ja omassa yrityksessä itsensä toteuttaminen onnistuu parhaiten. Asiakkailleni töitä tehdessäni osaan asettua asiakkaani asemaan ja nähdä työn toteutuksen yrittäjän näkökulmasta. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi, suuntautumisena sovelluskehitys.

Laadukas ja ystävällinen palvelu ovat toimintani peruspilareita. Haluan auttaa asiakkaitani toteuttamaan yritykselleen tyylikkäät verkkosivut tai verkkokaupan markkinoinnin ja myynnin pohjaksi ja perustaksi. Olen kiinnostunut digimarkkinoinnista, johon päivitin oppejani koulunpenkillä vuosina 2022-2023 opiskelemalla liiketoiminnan ammattitutkinnon, osaamisalana myynti ja markkinointiviestintä.

Minulle on tuttua myös hakukoneoptimointi. Sosiaalista mediaa käytän päivittäin, seuraan oman alani julkaisuja ja jaan niitä eteenpäin. Kirjoitan myös omaa ammatillista blogia, jossa syvennyn ajankohtaisiin ja usein kysyttyihin aiheisiin. Toteutan kaikki sivustot responsiivisiksi eli mobiiliystävällisiksi WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä eli asiakas voi itse päivittää sivustoa sen luomisen jälkeen. Toki tarjoan myös ylläpitopalvelua, jos sinulla ei ole aikaa perehtyä sivuston päivittämiseen itse sekä konsultointia, jos tarvitset apua johonkin it-pulmaan. Osaan ohjelmoida PHP-kielellä ja olenkin toteuttanut sillä asiakkailleni useita webjärjestelmiä.

Yhteistyökumppaneinani logojen ja muiden graafikkoa vaativien töiden toteuttamisessa toimivat Taru Pyykkö, IdeaKarhu ja Kultamurunen Graphics. Käy tutustumassa Tarun, Sarin ja Tanjan sivuihin jos etsit logollesi tekijää. Webhotellipalveluiden tarjoajaksi suosittelen Zoneria, jota itsekin käytän, sekä Hostaania. Molemmat tarjoavat laadukasta palvelua kohtuuhintaan.

Kun tarvitset tekijän tyylikkäille mobiiliystävällisille kotisivuille, verkkokaupalle, mainoksia ja esitteitä, opastusta WordPressin saloihin tai valokuvaajaa, ota yhteyttä. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse, mutta soittaakin saa. Jätä viesti jos en pääse heti vastaamaan.

Odotan yhteydenottoasi,
Mari Lepistö – Internesia

Näin voin auttaa sinua

Kotisivut

Yrityksesi digimarkkinoinnin pohjaksi selkeät, toimivat ja yrityksesi näköiset verkkosivut. Verkkosivujen avulla myyt ja markkinoit yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Verkkokauppa

Myy ja menesty verkossa omalla verkkokaupalla. Rakennetaan yhdessä toimiva ja käyttäjäystävällinen verkkokauppa yrityksesi brändiin sopivaksi.

Avainsana-analyysi ja hakukoneoptimointi

Avainsana-analyysi on tärkeä työkalu verkkosivujen tehokkaassa optimoinnissa ja kävijöiden houkuttelemisessa. Se auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisösi tarpeita ja parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Kävijäseurannan asennus ja evästebannerit

Kävijäseuranta tarjoaa arvokasta tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään kävijöitäsi. Kävijäseurannan avulla voit nähdä, mitkä avainsanat ja hakulausekkeet tuovat kävijöitä sivustoosi. Tämä auttaa sinua optimoimaan verkkosivujesi sisältöä. Evästebannerin tarvitset verkkosivuillesi noudattaaksesi tietosuoja- ja yksityisyyslainsäädäntöä.

Ylläpito ja konsultointi

Tarvitseko apua sivujesi päivittämisessä tai neuvoja teknisemmissä asioissa? Haluatko, että joku huolehtii sivustosi tietoturva-päivityksistä? Tarjoan apuani myös pienempiin kokonaisuuksiin.

Koulutus

Sisällönhallintajärjestelmän käyttöopastus sisältyy kaikkiin toteuttamiini verkkosivu- ja verkkokauppapaketteihin, mutta koulutan WordPressin ja muiden järjestelmien käyttöä myös, jos tarvitset esim. kertausta sivujesi päivittämiseen.

Ohjelmointi

Ymmärrän myös koodia! Minulta saat apua räätälöidyn järjestelmän toteutukseen yrityksellesi tai olemassa olevan järjestelmän päivittämiseen. Koodaan PHP-kielellä.

Mainokset, esitteet ja markkinointimateriaalit

Suunnittelen ja toteutan yksilölliset ja yrityksesi brändin mukaiset mainokset, esitteet ja muut markkinointimateriaalit.

Valokuvaus

Tietokoneen näppäimistön ja hiiren lisäksi kädessäni pysyy myös kamera. Kuvaukset miljöössä tai asiakkaan tiloissa Lahdessa ja lähialueilla.

Miksi digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa minulle?

Pitkä kokemus

Olen toiminut yrittäjänä verkkosivujen ja verkkokauppojen parissa jo 17 vuotta, mikä tarkoittaa, että minulla on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten projektien toteuttamisesta. Tiedän, mikä toimii ja miten saavutetaan parhaat tulokset verkkosivujen suunnittelussa, kehittämisessä ja optimoinnissa.

Yksilöllisyys

Ymmärrän, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten tarjoan ratkaisuja vastaamaan juuri yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Työskentelen kanssasi yksilöllisesti varmistaakseni, että verkkosivusi heijastavat yrityksesi brändiä ja viestivät tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Tekninen osaaminen

Tekninen osaamiseni kattaa laajan valikoiman erilaisia verkkoratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että pystyn luomaan toimivia verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka ovat mobiili- ja käyttäjäystävällisiä. Olen myös nopea oppimaan ja omaksun uusia järjestelmiä ja ratkaisuja nopeasti.

Toimiva kommunikointi

Kuuntelen aina asiakkaani toiveita ja tarpeita, ja annan omat ehdotukseni niiden pohjalta. Kerron sinulle rehellisesti myös jos jokin ei mielestäni ole toimiva ratkaisu.

Tuki ja ylläpito

Tarjoan myös jatkotukea ja ylläpitoa varmistaakseni, että verkkosivusi ja verkkokauppasi pysyvät ajantasaisina ja toimivat moitteettomasti myös tulevaisuudessa.

Tyytyväiset asiakkaat

17 vuoden aikana olen saanut palvella lukuisia pienyrittäjiä, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä heille toteuttamiini verkkosivuihin, verkkokauppoihin ja muihin palveluihini. Voit lukea asiakaspalautteita Referenssit sivulta.

Valitsemalla minut digimarkkinointisi toteuttajaksi saat hyödyntää laaja-alaista kokemustani, teknistä osaamistani ja intohimoani luoda upeita verkkosivuja ja verkkokauppoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan yrityksesi tavoitteet.

Verkostoidutaan!

Löydät minut Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.