Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Avainsanatutkimus hinta ja palvelupaketit

Avainsanatutkimus kertoo oikeat avainsanat hakukoneoptimointiin

Mietitkö mistä tiedät millä avainsanoilla asiakkaasi hakevat tuotteitasi ja palveluitasi Googlesta? Saatat luulla tietäväsi, mutta luulo ei ole tässäkään asiassa tiedon väärti. Ilman avainsanatutkimusta hakukoneoptimointi on hakuammuntaa.

Avainsanatutkimus on siis prosessi, jolla selvitetään millä avainsanoilla yrityksesi tuotteita ja palveluita haetaan Googlesta, kuinka paljon ja mikä on haun tarkoitus.

Avainsanatutkimus taulukko

Mitä apua avainsanatutkimuksesta on?

Avainsanatutkimuksen hinta

Avainsanatutkimuksen hinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle tuotteelle, palvelulle tai muulle aiheelle haluat sen toteuttaa. 

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimuksessa tutkin valittujen avainsanojen hakumäärät, kilpailutilanteen sekä haun tarkoituksen. Saat tutkimustulokset selkeänä listana, jonka käymme yhdessä läpi etäpalaverissa. Tutkimuksen jälkeen tiedät oikeat ja tärkeimmät avainsanat millä lähteä hakukoneoptimoimaan sivujasi. Käymme avainsanatutkimuksen tulokset yhdessä läpi etäpalaverissa.

Hinta alkaen 420 € + alv.

Avainsanatutkimus + kilpailija-analyysi

Avainsanatutkimuksen lisäksi on tärkeää selvittää kilpailijat hakutuloksissa. Kenen sivut menestyvät Googlessa paremmin kuin omasi ja miksi? Mitä voisimme oppia kilpailijoiden sivujen sisällöistä? Käymme avainsanatutkimuksen  ja kilpailija-analyysin tulokset yhdessä läpi etäpalaverissa.

Hinta alkaen 740 € + alv.

Avainsanatutkimus + sisältösuunnitelma

Avainsanatutkimuksen lisäksi käyn sivusi sisällöt läpi ja teen sinulle sisältösuunnitelman, mille avainsanalle kukin sivu on paras optimoida. Selkeän suunnitelman pohjalta on hyvä jatkaa sivujen hakukoneoptimointia. Käymme avainsanatutkimuksen tulokset ja sisältösuunnitelman yhdessä läpi etäpalaverissa.

Hinta alkaen 840 € + alv.