Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla kotisivusi löytyvät paremmin Googlesta

Mietitkö löytyvätkö sivusi Googlesta oikeilla avainsanoilla? Kotisivujen hakukonenäkyvyys on erittäin tärkeää yrityksen löydettävyyden kannalta.

Hakukoneoptimoinnin keskeisenä tavoitteena on

 • parantaa yrityksen kotisivujen sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla
 • löytää oikeat avainsanat, joille sivut kannattaa optimoida 
 • houkutella sivuillesi ihanneasiakkaitasi
 • mahdollistaa analytiikka sivuston kävijöistä

Sivujen optimoinnissa tehdään mm. avainsanatutkimus, kilpailija-analyysi ja sivujen sisällön suunnitelma. SEO-optimointi on hyvä sijoitus pienemmällekin yritykselle, koska hyvin optimoidut sivut voivat tuoda näkyvyyttä ja uusia asiakkaita yrityksellesi vuosienkin päästä ilman suurempia toimenpiteitä.

Haluaisitko lisää hakukonenäkyvyyttä kotisivuillesi?

Tilaa Kotisivujen SEO tsekkaus tai laita viestiä, niin käydään sivujesi tilanne läpi ja mietitään yhdessä ratkaisut niiden Google-näkyvyyden parantamiseksi.

Hakukoneoptimoinnin kompastuskivet - Internesia - Lahti
Hakukoneoptimointi - Eri vaiheet

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi valita hakukoneoptimoijaksi minut?

Hakukoneoptimointi
Avainsanojen sijoitusten nousu Googlessa

Huippuja tuloksia asiakkaani sivujen hakukoneoptimoinnista

Asiakkaani uudistettujen ja hakukoneoptimoitujen verkkosivujen julkaisusta oli kulunut vain 2 viikkoa ja avainsanat olivat nousseet Googlessa jo kymmeniä sijoituksia ylöspäin TOP 10 joukkoon. 🤩 Myös sivujen kävijämäärät tuplaantuivat muutamassa kuukaudessa.

”Hakukoneoptimointi ja avainsanat olivat minulle uusia käsitteitä, joten hakukoneoptimoinnin tekeminen ja avainsanatutkimus sekä kilpailija-analyysi avasivat käsitystäni sivuston näkyvyyteen vaikuttavista tekijöistä. Toivon osaavani hyödyntää tuloksia myös jatkossa.” Saara Kukkonen / Nikkarin Maatila

Hakukoneoptimoinnin hinta

Hakukoneoptimointi koostuu monesta eri osa-alueesta ja optimoitavan sivuston laajuudesta, joten sen hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta tarjoan muutamia valmiita hakukoneoptimointipaketteja, jotka toivottavasti helpottavat sinua hahmottamaan hakukoneoptimoinnin kustannuksia.

Avainsanatutkimus ja analyysit

Avainsanatutkimuksen avulla löydät juuri ne hakusanat, joilla asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi Googlesta. Toimitan tutkimuksen kätevässä Excel-tiedostossa, josta näet avainsanojen kuukausittaiset hakumäärät, kilpailutilanteen ja haun tarkoituksen. Käymme tutkimusten tulokset läpi henkilökohtaisessa etäpalaverissa. Tutkimus voidaan räätälöidä yksittäisen tuotteen, palvelun tai useamman tarpeisiin. Hinta määräytyy tutkittavien tuotteiden, palveluiden tai aiheiden laajuuden mukaan.

Lähtötilanteen kartoitus (SEO audit)

Mietitkö tarvitsisiko yrityksesi kotisivuja hakukoneoptimoida?

Sivuston lähtötilanteen kartoitus eli SEO-audit on perusteellinen tarkastus sivuston teknisestä ja sisällöllisestä tilanteesta, jonka avulla tunnistetaan sivustosi vahvuudet, heikkoudet ja mahdollisuudet miten pystymme parantamaan sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa.

Lähtötilanteen kartoitus sisältää teknisen analyysin, sisällön tarkastelun ja linkkien arvioinnin sekä auditin antamien ongelmien korjaamisen jos mahdollista. Ongelmia voivat olla esim. puuttuvat meta-tiedot tai otsikot, virheelliset kestolinkit, liian isot kuvatiedostot tai rikkinäiset linkit.

Hinta alkaen 495 € + alv.

SEO starttipaketti

SEO starttipaketti sopii hyvin sinulle, joka haluat selvittää miten yrityksesi kotisivut tai verkkokauppa tällä hetkellä sijoittuvat Googlessa eri avainsanoilla ja mitä mahdollisia ongelmakohtia sivustolla on, jotka olisi tärkeää korjata hakukonenäkyvyyden parantamiseksi? Samalla saat tietoa millä avainsanoilla asiakkaasi oikeasti hakevat tuotteitasi tai palveluitasi, miten kilpailtuja nämä avainsanat ovat ja mikä on niiden haun tarkoitus.

 • Tiivis lähtötilanteen kartoitus (SEO audit) sivustosi nykytilanteesta ja ongelmakohdista
 • Google Analytics, Google Search Console ja Google Yritysprofiilin asentaminen/tarkistus
 • Avainsanatutkimus
 • Sisältösuunnitelma ja ohjeistus avainsanojen käyttöön
 • Raportointipalaveri ja jatkotoimenpiteiden kartoitus

Hinta alkaen 695 € + alv.

Hakukoneoptimoinnin aloituspaketti (6 kk)

Oletko jo päättänyt, että hakukoneoptimointi on nyt se toimenpide, mihin haluat panostaa yrityksesi kotisivuilla tai verkkokaupassa? Hakukoneoptimoinnin aloituspaketti sisältää kaiken olennaisen sivuston hakukoneoptimoinnin aloitukseen. Tällä paketilla saadaan tuloksia aikaan, korjataan sivustollasi olevat ongelmakohdat, selvitetään oikeat avainsanat, kartoitetaan kilpailijat, tehdään SEO-strategia ja sisältösuunnitelma sekä päivitetään sivujesi sisältöä ja seurataan näkyvyyden kehittymistä valituilla avainsanoilla.

 • Lähtötilanteen kartoitus (SEO audit) sivustosi nykytilanteesta ja ongelmakohdista
 • Ihanneasiakkaan kartoitus
 • Google Analytics, Google Search Console ja Google Yritysprofiilin asentaminen/tarkistus
 • Avainsanatutkimus
 • Kilpailija-analyysi
 • SEO-strategia ja sisältösuunnitelma
 • Tekninen SEO ja auditin antamien ongelmien korjaaminen jos mahdollista
 • Uusien sisältöjen ideointi
 • Muutosten teko sivustolle asiakkaan materiaalista ja tekstien läpikäynti SEO näkökulmasta
 • Avainsanojen seurannan asettaminen seurantatyökaluun
 • Palaveri kerran kuukaudessa
 • Jatkuva sähköpostituki

Hinta alkaen 800 €/kk + alv.

Haluatko tarjouksen räätälöidystä hakukoneoptimoinnin paketista?

Etkö löytänyt paketeistani yrityksellesi sopivaa tai haluatko laajemman hakukoneoptimoinnin? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksesi sivustolle sopivat hakukoneoptimoinnin palvelut.

Selvitä nopeasti ja helposti kotisivujesi hakukoneoptimoinnin tila!

Ymmärrän, että hakukoneoptimointi saattaa tuntua vaikealta aiheelta. Pohdit varmasti hyödyttäisikö se todella sinun yritystäsi ja saisitko rahoillesi vastinetta? Kotisivujen SEO tsekkauksella saat edullisesti selville sivujesi nykytilanteen. Kerron sinulle samalla rehellisen mielipiteeni hyötyisikö yrityksesi laajemmasta hakukoneoptimoinnista.

Kotisivujen SEO tsekkaus

Hinta vain 65 € + alv

Tilaan Kotisivuilleni SEO tsekkauksen