Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Blogi

Nettisivujen tekijä pienyrittäjille - Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Nettisivujen tekijä pienyrittäjille

Luotettavan ja asiantuntevan nettisivujen tekijän löytäminen on lottovoitto! Varmasti etsit juuri sellaista, jonka kanssa hommat hoituu, jota on helppo lähestyä ja joka ammattilaisena osaa vastata mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Olet löytänyt sellaisen!

Lue lisää »
Italian Kaakeli - Verkkokaupan toteutus

Case: Italian Kaakeli – Verkkokaupan toteutus

Sain viime vuoden lopussa yhteydenoton Italian Kaakeleiden Olli Haaralalta, että he tarvitsivat nopeasti apuani. Heillä oli ollut käynnissä verkkokaupan toteutus, mutta sukset olivat menneet pahemman kerran ristiin aiemman verkkokaupan tekijän kanssa ja nyt he tarvitsivat projektille kiireellisesti uuden tekijän. Onneksi minulla oli kalenterissa tilaa ja pääsimme nopeasti hommiin!

Lue lisää »
Pienyrittäjä tekemässä kotisivuja

Pienyrittäjän kotisivut

Oletko pienyrittäjä ja pähkäiletkö yrityksesi kotisivujen kanssa? Mietitkö tekisitkö sivut itse vai teettäisitkö ne ammattilaisella? Oletko ehkä tehnyt sivut jo itse, mutta et ole niihin täysin tyytyväinen tai olet epävarma onko ne oikein tehty, tietoturvalliset ja löytyvätkö ne hakukoneilla?

Lue lisää »
Yhdeksän verkkokaupan myynnin estettä

Miksi verkkokauppa ei myy?

Mietitkö miksi kukaan ei osta mitään sun verkkokaupasta? Tai ehkä mietit miten saisit lisää myyntiä? Verkkokaupassa myynnin esteitä voi olla useita, erityisesti uuden asiakkaan tavoittaminen ja vakuuttaminen ostopäätökseen asti voi olla hankalaa. Poistamalla myynnin esteitä voit parantaa verkkokauppasi konversioprosenttia ja kasvattaa verkkokauppasi kannattavuutta.

Lue lisää »
Google Yritysprofiili - Lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Google Yritysprofiili – Lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Google Yritysprofiili on Googlen tarjoama ilmainen palvelu yrityksille, joka mahdollistaa niiden näkymisen Google-hakutuloksissa ja Google Mapsissa. Yritysprofiili antaa yrityksillesi mahdollisuuden hallita ja päivittää tietojaan verkossa, kuten osoitetta, aukioloaikoja, valokuvia ja asiakasarvioita.

Lue lisää »

Miten pienennän kuvan nettisivuille?

Kuvien pienentäminen nettisivuille voi tapahtua monilla eri tavoilla, mutta yleisin tapa on muuttaa kuvan mittoja tai pakata kuvaa ja siten pienentää sen tiedostokokoa. Voit käyttää pienentämiseen kuvankäsittelyohjelmaa tai ilmaista verkkopohjaista työkaluja.

Lue lisää »

Tee nämä muutokset markkinointitapoihisi

Tuntuuko, että markkinointi tökkii eikä tuota enää tuloksia samalla tavalla kun ennen? Moni saattaa pähkäillä, kun aiemmin käytetyt markkinointitoimenpiteet eivät enää tuotakaan tulosta, varsinkaan sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää »

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän blogin?