Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Kotisivut yritykselle

Kotisivut luovat pohjan yrityksesi digimarkkinoinnille

Kotisivut ovat yrityksesi markkinoinnin pohja ja näyteikkuna verkossa. Millaisen ensivaikutelman sinä haluat antaa? Selkeät ja toimivat kotisivut tuovat yrityksellesi lisää yhteydenottoja ja myyntiä. Ammattilaisen toteuttamana yrityksesi kotisivuista tulee tyylikkäät sekä käyttäjä- ja mobiiliystävälliset. Hakukoneystävälliset sivut myös parantavat yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

Toteutan kotisivuja WordPress-alustalle. Otan kotisivujen suunnittelussa huomioon yrityksesi yksilölliset tarpeet ja toiveesi sivujen suhteen.

Ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi kotisivuasiat kerralla kuntoon!

Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät WordPress kotisivut yrityksellesi huomioiden yksilölliset tarpeesi ja toiveesi sivujen suhteen. Saat toimivat, mobiiliystävälliset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut tuotteidesi ja palveluidesi markkinoimiseksi verkossa.

Kauttani saat kaiken tarvittavan WordPress kotisivuillesi:

 • tyylikkään, mobiili- ja käyttäjäystävällisen ulkoasun ja rakenteen
 • sisällönhallintajärjestelmän
 • sisällön (tekstit ja kuvat) syöttämisen sivustolle
 • teknisen hakukoneoptimoinnin – sivut löytyvät paremmin hakukoneilla
 • kävijäseurannan asentamisen – sivujen analytiikan seuraamiseksi
 • käyttöopastuksen – opit päivittämään sivujasi itse
 • ylläpitopalvelut – jos tarvitset apua päivittämisen kanssa tulevaisuudessa
 • webhotelli ja verkkotunnus – suosittelen sinulle luotettavia yhteistyökumppaneitani

Miksi jokainen yritys tarvitsee kotisivut?

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta tarjoan muutamia valmiita kotisivupaketteja, jotka toivottavasti helpottavat sinua hahmottamaan kotisivujen toteutuksen kustannuksia.

Tutustu WordPress kotisivupaketteihini

Perus

995 + alv
 • Etusivu + 1-5 sisältösivua
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Käyttökoulutus etänä 1 tunti
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomakkeet
 • Kävijäseurannan asennus
 • Uutiskirje integraatio
Suosittu

Edistynyt

1295 + alv
 • Etusivu + 6-10 sisältösivua
 • Ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Käyttökoulutus etänä 1-2 tuntia
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Kuvakaruselli, blogi, lomakkeet
 • Kävijäseurannan asennus
 • Uutiskirje integraatio

RÄÄTÄLÖITY

Kaikki kotisivupaketit sisältävät

 • Aloituspalaverin sähköpostitse, puhelimitse tai etäpalaverina
 • Webhotellin ja verkkotunnuksen tilauksen (jos tarpeen)
 • WordPress-sisällönhallintajärjestelmän asennuksen palvelimelle ja asetusten laittamisen kuntoon
 • Tarvittavien lisäosien asennuksen sisällönhallintajärjestelmään
 • Tyylikkään ja toimivan mobiili- ja käyttäjäystävällisen sivupohjan asennettuna
 • Sisällön (tekstit ja kuvat) syöttämisen sivustolle asiakkaan valmiista materiaalista
 • Hakukoneoptimointityökalun asentamisen ja teknisen hakukoneoptimoinnin
 • SSL-salauksen
 • Linkitykset/upotukset sosiaalisen median kanaviin
 • Sivuston varmuuskopioinnin
 • Sähköpostitilien luomisen webhotelliin
 • Sisällönhallintajärjestelmän käytön opastuksen sähköpostitse / puhelimitse / etäpalaverina

Laajenna kotisivupakettia lisäominaisuuksilla

Blogin avulla jakaa tietoa, tarinoita ja asiakaskokemuksia sivujesi kävijöille. Lisäät myös kotisivujesi hakukonenäkyvyyttä kirjoittamalla artikkeleja säännöllisesti sivuillesi.

Sivustolle voidaan asentaa verkkokauppalisäosa tai integroida verkkokauppasovellus. Myyt tuotteita ja palveluitasi kätevästi verkossa. Kaikki yhtä helppoja käyttää ja ylläpitää kuin kotisivutkin.

Haluatko kerätä tilaajia uutiskirjeellesi ja lähettää asiakkaillesi uutiskirjeitä? Voit lisätä myös esimerkiksi maksuttoman oppaan uutiskirjeen ”porkkanaksi”. Kotisivuille on helposti integroitavissa useita eri uutiskirjealustoja.

Verkkokurssien järjestäminen onnistuu myös verkkosivujen kautta. Sivustolle voidaan liittää verkkokurssialusta. Asiakkaasi voivat rekisteröityä ja ostaa verkkokursseja helposti kotisivujesi kautta.

Nettiajanvarauskalenteri on hyvä ominaisuus esimerkiksi palveluiden tarjoajille. Sivustolle voidaan linkittää tai upottaa ajanvarauskalenteri. Ajanvarauskalenteri antaa asiakkaallesi helpon ja nopean tavan varata ajan palveluihisi.

Tapahtumien järjestämistä varten sivuille voidaan liittää lisäosa. Tapahtumakalenterin avulla asiakkaasi voi ostaa lippuja tai ilmoittautua tapahtumiin.

Jos et ehdi perehtyä sisällönhallintajärjestelmän käyttöön voin päivittää sivuja puolestasi. WordPressille tarjoan sisällönhallintajärjestelmän ylläpitopakettia. Paketti sisältää tietoturva- ja korjauspäivitysten tarkistamisen ja asentamisen kuukausittain. Voin myös päivittää kotisivuja puolestasi esim. lisätä uusia tekstejä ja kuvia tai muokata vanhoja. Kysy lisää ylläpitopalvelusta!

Miksi tilaisit kotisivut yrityksellesi minulta?

Kokemus ja ammattitaito

Olen suunnitellut ja toteuttanut kotisivuja yrityksille jo 17 vuotta, mikä tarkoittaa, että minulla on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten projektien toteuttamisesta. Tiedän, mikä toimii ja miten saavutetaan parhaat tulokset kotisivujen suunnittelussa, kehittämisessä ja optimoinnissa.

Yksilölliset toiveet ja tarpeet

Ymmärrän, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten tarjoan ratkaisuja vastaamaan juuri yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Työskentelen kanssasi henkilökohtaisesti varmistaakseni, että kotisivusi yhdistyvät sulavasti yrityksesi brändiin ja viestivät tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Tekninen osaaminen

Tekninen osaamiseni kattaa laajan valikoiman erilaisia verkkoratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että pystyn luomaan toimivia kotisivuja, jotka ovat mobiili- ja käyttäjäystävällisiä. Olen myös nopea oppimaan ja omaksun uusia järjestelmiä ja ratkaisuja nopeasti. Jos sinulla siis on mielessä jokin muu verkkosivualusta kuin WordPress, voin silti olla avuksi sivujen toteuttamisessa.

Toimiva kommunikointi

Kuuntelen aina asiakkaani toiveita ja tarpeita, ja annan omat ehdotukseni niiden pohjalta. Kerron sinulle rehellisesti myös jos jokin ei mielestäni ole toimiva ratkaisu.

Tuki ja ylläpito

Tarjoan myös jatkotukea ja ylläpitoa varmistaakseni, että verkkosivusi pysyvät ajantasaisina ja toimivat moitteettomasti myös tulevaisuudessa.

Valitsemalla minut kotisivujesi tekijäksi pääset hyödyntämään laajaa kokemustani, ammattitaitoani, teknistä osaamistani ja intohimoani luoda upeita verkkosivuja, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tyytyväisten asiakkaideni antamia palautteita yhteistyöstämme

Olen ilokseni saanut palvella lukuisia pienyrittäjiä 17 vuoden yrittäjyysurani aikana, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä heille toteuttamiini kotisivuihin. Tekijänä olen nopea, joustava ja kärsivällinen. Minulta uskallat kysyä niitä ”tyhmältäkin” vaikuttavia kysymyksiä. 

Mari teki ekat sivumme yli 10 vuotta sitten joista olimme ylpeitä. Vuosien varrella usein päivitetyt sivumme alkoivat tulla tiensä päähän. Uusien sivujen toteutus oli odotettavissa ja Mari hoiti homman ammattitaidolla. Voimme ylpeänä sanoa että hyvä tuli ja yhteistyö jatkuu luottavin mielin.

Kiitos Marille joka lyhyellä varoituksella nappasi yhdistyksemme yhteisöjäsen -alasivun suunnittelun hoiviinsa. Marilta tuli nopeasti tarjous, joka perustui tunti-arvioon ja sen jälkeen kommunikointi ja toteutus sujuivat ammattimaisesti, ystävällisesti ja arvioidussa ajassa. Aiomme jatkossakin kääntyä Marin puoleen kun lähdemme päivittämään sivustomme ulkonäköä ja toimintoja modernimpaan muotoon.

Marin avulla sain toteutettua pitkäaikaisen unelmani kauniista, oman näköisistä ja hyvin toimivista nettisivuista sekä verkkokaupasta. Hänen opastuksellaan minun on ollut helppoa luoda uutta sisältöä sivuille. Voin luottaa siihen, että tekninen apu löytyy tarvittaessa nopeasti ja läheltä. Mari on osaava ja lämminhenkinen asiakaspalvelija!

Olen tyytyväinen lopputulokseen ja oikein nautin uudistetuista verkkosivuista. Yhteistyö oli sujuvaa ja sain nopeasti vastaukset esittämiini kysymyksiin. Jos Mari ei tiennyt jotain otti hän asiasta selvää. Mari ymmärsi mitä tarkoitin ja osasi selittää sen mitä en ymmärtänyt. Erityiskiitos tiukalla aikataululla suoritetusta miljöökuvauksesta.

Yhteistyö Marin kanssa oli heti alusta alkaen helppoa ja vaivatonta. Hän ymmärsi toimialamme erityisvaatimukset hyvin ja kysyi tarvittaessa jos ei tiennyt. Toisaalta hän myös rohkeasti sanoi jos joku idea ei ollut hyvä tai toteuttamiskelpoinen. Suunniteltu aikataulu piti hyvin. Voin lämpimästi suositella Maria ja Internesiaa kotisivujen tekoon ja ylläpitoon.

Työskentely ja yhteydenpito Marin kanssa oli sujuvaa ja välitöntä alusta lähtien. Tyhmimpiinkin kysymyksiin sai selkeät vastaukset. Muutenkin palvelu oli asiakaslähtöistä ja niinpä sivuistakin tuli Marin avulla juuri meille sopivat.

Mietitkö oletko muistanut ottaa huomioon kaiken tarvittavan yrityksesi kotisivujen suunnittelussa ja toteuttamisessa?

Minulla on sinulle selkeä muistilista, jonka avulla voit varmistua siitä, että olet huomioinut kaikki tärkeät asiat yrityksesi kotisivujen toteuttamisessa.

Lataa maksuton opas nyt ja varmista, että olet valmistautunut onnistuneeseen kotisivuprojektiin.

Haluatko kysyä lisätietoja?

Annan mielelläni lisätietoja palveluistani ja kerron tarkemmin toimintatavoistani. Haluan tietysti kuulla myös sinun yrityksestäsi, mitä teet, miten ja mitä toiveita ja tarpeita sinulla on yrityksesi kotisivuille.

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!