Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

15 käytännöllistä ilmaista lisäosaa WordPressiin

15 käytännöllistä ilmaista lisäosaa WordPressiin - Internesia

Artikkelin sisältö

15 ilmaista lisäosaa WordPressiin

WordPressiin löytyy lukuisia ilmaisia lisäosia. Listaan tässä nyt 15 lisäosaa, joita itse käytän ja jotka olen kokenut hyviksi ja hyödyllisiksi.

Contact Form 7

Lomakelisäosa, jolla teet helposti esimerkiksi yhteydenotto- tai tilauslomakkeen kotisivuillesi. Lomakkeen voi upottaa suoraan sivulle, artikkeliin tai vimpaimeen lyhytkoodilla.

Easy WP SMTP

Tarvitsetko kotisivuillesi asetukset viestien lähettämiseen SMTP-protokollalla? Tällä lisäosalla saat helposti laitettua nuo asetukset kuntoon ja tämän jälkeen esimerkiksi lomakkeelta lähtevät viestit lähetetään käyttäen SMTP-protokollaa.

Google Analytics

Onko sinulla käytössäsi Google Analytics kävijäseuranta ja haluaisit lisätä vain seurantakoodin sivuillesi? Tällä lisäosalla se onnistuu helposti. Lisäät vain tarvittavan Google Analytics -tunnisteen ja lisäosa lisää muut tarvittavat koodit sivujesi lähdekoodiin.

Hide Title

Joskus voi olla tarpeen piilottaa sivun otsikko, esimerkiksi etusivulla. Se ei saata sopia sivuille ulkoasullisista syistä. Tämä lisäosa lisää sivujen muokkaukseen ruksiboksin, jolla saat helposti piilotettua yksittäisen sivun otsikon.

Limit Login Attempts

Tietoturvasyistä on hyvä käyttää tätä lisäosaa, joka rajoittaa kirjautumisyrityksiä WordPressiin. Tietyn yritysmäärän jälkeen kirjautuminen ei enää onnistu määrättyyn aikaan saakka.

Map Me

Haluatko sivuillesi kartan jossa näkyy yrityksesi toimipaikka? Tällä lisäosalla saat helposti lisättyä kartan lyhytkoodilla sivulle, artikkeliin tai vimpaimeen. Kartalla voi näkyä myös useita karttapisteitä.

Photo Gallery

Tällä lisäosalla lisäät sivuillesi yksinkertaisen ja tyylikkään kuvagallerian. Pienet kuvat aukeavat isompina lightbox-ikkunaan ja voit selata kaikkia gallerian kuvia nuolipainikkeiden avulla.

Polylang

Tämä lisäosa mahdollistaa monikielisen sivuston rakentamisen WordPressiin. Lisäosa linkittää eri kielisivut toisiinsa, joten pääset kätevästi sivun muokkauksesta yhdellä klikkauksella muokkaamaan samaa sivua toisella kielellä.

Remove Widget Titles

Haluatko kirjoittaa vimpaimille otsikot, mutta et halua niiden näkyvän sivuillasi? Tällä lisäosalla voit piilottaa vimpaimien otsikot näkyvistä.

Smart Slider 3

Tyylikäs kuvakaruselli etusivulle? Tällä lisäosalla sen tekeminen onnistuu helposti. Voit lisätä karuselliin kuvien lisäksi videota tai artikkeleita.

TinyMCE Advanced

WordPressissä on oletuksena melko yksinkertainen editori artikkelien ja sivujen muokkauksessa. Tällä lisäosalla saat editoriin paljon enemmän ominaisuuksia käyttöösi.

Widget Options (Vimpaimen asetukset)

Haluatko näyttää vimpaimen tietyllä sivulla tai sivuilla, mutta et kaikilla? Tällä lisäosalla voit määritellä millä sivuilla vimpaimesi on näkyvillä tai piilotettuna.

WooCommerce

Erittäin suosittu verkkokauppa-lisäosa WordPressiin. Tämän lisäosan avulla lisäät tuotteesi myyntiin sivuillesi. Varmistathan ennen käyttöönottoa että teemasi tukee WooCommercea. Jos käytössäsi on monikielinen sivusto ja Polylang-kielilisäosa, täytyy sinun hankkia Polylangista Pro-versio, jotta saat käännettyä myös verkkokauppasi kaikille kielille.

WP Meta SEO

Hyvä yksinkertainen lisäosa avuksi WordPress-sivujesi hakukoneoptimointiin. Pystyt lisäämään sivuillesi otsikon ja meta-kuvauksen sekä otsikon, kuvauksen ja kuvan Facebookkia ja Twitteriä varten.

WP Statistics

Jos sinulla ei ole käytössäsi ulkopuolista kävijäseurantaa (esim. Google Analytics) voit seurata sivujesi kävijätilastoja tämän tilastolisäosan avulla. Näet helposti mm. kävijämäärät ja lähteet.

Jaa vinkkejä muillekin!