Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, ohjelmointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Case: HSH-Urakointi Oy

Kotisivut - HSH-Urakointi Oy

Keväällä 2019 toteutin HSH-Urakoinnille ja HSH-Motorsportille uudet yhteiset verkkosivut. HSH-Urakointi Oy on vuonna 2000 perustettu monipuolinen metallialan työpaja Länsi-Suomessa Vilppulassa. Yrityksen palveluihin kuuluu muun muassa autojen, työkoneiden ja kaikenlaisten muidenkin laitteiden korjaus. Lisäksi HSH-Urakointi tarjoaa myös motorsport ja kilpa-autoilupalveluja. Uusien verkkosivujen alustaksi valittiin helppokäyttöinen ja toimiva WordPress. Kun asiakas haluaa itse päivittää sivuja niiden toteutuksen jälkeen, on tärkeää, että sisällönhallintajärjestelmä on luotettava ja helppo käyttää.

Aikaisemmat sivustot olivat jo vanhoja ja niitä oli mielestämme hankala itse päivittää. Uudet sivut ovat selkeät ja niitä on helppo itsekin päivittää.

Kaisa Sistonen toimii HSH-Urakointi Oy:ssä hallituksen puheenjohtajana ja hän on myös HSH-Motorsport tiimin jäsen. Kaisa oli ottanut kotisivuprojektin hoitoonsa ja kokeili ensin vuoden alussa  kotisivujen hintalaskuria ja pyysi sitten minulta tarjouksen sivujen toteuttamisesta. Kysyin Kaisalta toiveita ja tarpeita sivujen suhteen, ja tämän jälkeen lähetin hänelle tarjoukseni. Kaisan kanssa oli helppo pitää yhteyttä ja sain sivut toteuttua nopealla aikataululla. Kaisa toimitti minulle sivuille tulevat tekstisisällöt, kuvat valitsimme yhdessä ja toteutuksen aikana toteutin myös hakukoneoptimoinnin sivustolle.

Toteutus sujui mielestämme oikein hyvin ja saimme nopeasti uudet modernit sivut. Pidin tärkeänä erityisesti sitä että kysymyksiin sai vastauksen nopeasti ja homma eteni muutenkin sujuvasti.

Mikä HSH-Urakoinnin mielestä tuntui haastavimmalta sivuston tekijän löytämisessä?

Tekijän löytäminen oli toki haastavaa, kun vaihtoehtoja on nykyään niin paljon. Työkaverini suosituksesta päädyimme Internesiaan.

HSH-Urakoinnilla ei vielä tässä vaiheessa ole mitään erityisiä suunnitelmia sivujen jatkokehitykselle. Jatkossa heille on kuitenkin tärkeää, että minuun sivuston tekijänä voi pitää yhteyttä matalalla kynnyksellä jos tulee uusia ideoita mieleen tai vaikka ongelmiakin.

Lopuksi Kaisa Sistonen HSH-Urakoinnista vielä toteaa:

Kiitokset hyvästä yhteistyöstä.

TILAA UUTISKIRJE

Saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista digimarkkinointiin liittyvistä aiheista

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.