Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Case: Möysän Nuorisoseura ry

Kotisivut yhdistykselle - Möysän Nuorisoseura ry - Lahti

Toteutin kevään ja kesän 2019 aikana lahtelaiselle Möysän Nuorisoseuralle uudet kotisivut.

Möysän Nuorisoseura ry on vuonna 1927 perustettu Lahdessa toimiva nuorisoseura, joka tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista tanssinopetusta.

Liikunnallinen ja kannustava ilmapiiri ovat seuran perusarvoja. Tanssitunteja ohjaavat innostavat ja persoonalliset ohjaajat. Mukaansa tempaavat koreografiat sekä mahtava fiilis kuuluvat olennaisesti tunteihin. Seurassa opetetaan lapsia, nuoria ja aikuisia aloittelijoista kilparyhmiin. Seura tarjoaa myös liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia eläkeläisille kunnon ylläpitämiseen ja aktiiviseen liikkumiseen.

Uusien sivujen alustaksi valikoitui helppokäyttöinen WordPress, josta asiakkaalla oli jo vähän aiempaa kokemusta. Vanhat sivut koettiin hankaliksi käyttää ja päivittää, jonka vuoksi sivut oli päätetty uudistaa kokonaan.

Päätimme uudistaa kotisivumme aivan kokonaisuudessaan, koska entiset olivat liian hankalat käyttää, raskasrakenteiset, värimaailmaltaan huonot. Myös päivittäminen oli ongelmallista, eivätkä sivut vastanneet enää tämän päivän vaatimuksia. Lisäksi ylläpito vanhoilla sivuilla oli kallista.

Riikka Lindevall oli ottanut hoitaakseen seuran kotisivujen uudistamisen. Hän etsi ensin sopivaa tekijää hakukoneella ja päätyi sivuilleni.

Viestittelimme Möysän Nuorisoseuran tarpeista ja toiveista uusien sivujen suhteen ja annoin sen jälkeen Riikalle tarjoukseni, jonka seura hyväksyi. Myöhemmin sivuprojektin edetessä sovimme vielä muutamista lisätöistä, jotta saimme sivuista seuran tarpeisiin sopivat kaikilta osin.

Internesia tuli esille nettihaulla, joka liittyi WordPressiin. Hain WordPress tuottajaa, koska WP oli entuudestaan jonkin verran tuttu ja ajattelimme, että se voisi olla hyvä vaihtoehto. Tarjous Internesialta oli kilpailukykyinen ja sisälsi kaikki mitä toivoimme. Tarjouksen rakenne oli laadittu niin, että sen ymmärsi hyvin. Toteutusprojekti sujui todella hyvin, jopa paremmin kuin ensin ajattelin. Meille rakennettiin kokonaan uudet sivut ja se vaatii tekijältä taitoa. Kaikki toiveet pystyttiin toteuttamaan. Toteutus oli mielestäni sujuvaa ja mutkatonta, siitä iso kiitos!

Uusista sivuista on jo ehtinyt tulla positiivista palautetta seuran jäseniltä ja syksyn tunneille alkoi tulla ilmoittautumisia heti sivujen julkaisun jälkeen.

Tulevaisuudessa sivujen ilmoittautumisosiota mahdollisesti vielä kehitetään eteenpäin, jotta siitä saadaan vieläkin toimivampi ratkaisu Möysän Nuorisoseuralle.

Uudet sivumme ovat saaneet paljon kiitosta - ne toimivat sujuvasti myös mobiililaitteissa, rakenne on selkeä ja yleisilme on raikas.

Jaa vinkkejä muillekin!