Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Case: Herkkä Sävy

Verkkosivut ja verkkokauppa - Herkkä Sävy - Lahti

Herkän Sävyn Kaisa Kannus otti minuun yhteyttä tammikuun lopussa ”Moikka! Etsin osaavaa ja lämminhenkistä ihmistä tekemään toiminimelleni kotisivut. Sellaista, joka voi auttaa teknisissä asioissa minua myös jatkossa. Tykästyin sinun palveluihin nettisivujesi perusteella.” Vastasin Kaisalle, että täällä ollaan valmiina toteuttamaan sinulle verkkosivut ja verkkokauppa. Sovimme live-tapaamisen heti seuraavalle viikolle, jossa kahvittelimme ja kävimme tulevaa sivuprojektia tarkemmin läpi. Pääsin myös ihastelemaan Kaisan taideteoksia, joita hänellä oli työhuoneellaan.

Saimme Herkän Sävyn verkkosivut ja verkkokaupan valmiiksi kevään aikana. Verkkosivut toteutettiin WordPressillä ja verkkokauppa WooCommercella. Sivustolle integroitiin myös MailChimp-uutiskirjealusta. Pyysin nyt Kaisaa vastaamaan muutamiin kysymyksiin tätä artikkelia varten. Aluksi pyysin Kaisaa kertomaan Herkän Sävyn historiasta ja millaisia palveluita/tuotteita yritys tarjoaa?

Herkkä Sävy on toiminimiyritys, joka tarjoaa maalaustaiteen ja kehysten konservoinnin palveluja sekä yrittäjän omia taiteellisia luomuksia. Tällä hetkellä verkkokaupassa on myynnissä kasviaiheisia öljyvärimaalauksia sekä kuivatuista kukista tehtyjä taideteoksia.

Olen perustanut toiminimen vuonna 2012. Kymmenen vuoden ajan tarjosin toiminimelläni konservointipalveluja helsinkiläisen Konservointikilta osuuskunnan kautta. Nyt uusien verkkosivujen myötä olen keskittänyt toimintani Helsingistä Lahteen ja teen nykyään myyntiin myös omaa taidetta.

Miten ja miksi Kaisa päätyi valitsemaan juuri Internesian verkkosivujensa ja verkkokauppansa toteuttajaksi?

Halusin valita verkkokauppani toteuttajaksi naisen. Tuen mielelläni naisyrittäjiä ja kaipasin yritysilmeeni toteuttamiseen feminiinistä otetta. Internesian verkkosivut tulivat Google-haussa ensimmäisten joukossa esille, mikä on hyvä asia omien sivujen ja verkkokaupan toteuttamista ajatellen. Pidin Internesian sivuista ja löysin niistä helposti kaiken tarvitsemani informaation.

Miten verkkosivuston ja -kaupan toteutus Kaisan mielestä sujui? Mitä mieltä hän on uudesta sivustostaan?

Mari oli heti valmis toteuttamaan sivut ja verkkokaupan toivomallani pikaisella aikataululla. Hän myös edistyi niiden rakentamisessa sitä mukaan, kun toimitin lisää materiaalia. Sain erittäin ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua sekä selkeää opastusta. Minulla ei ole erityisen hyviä teknisiä valmiuksia enkä tiennyt lähtökohtaisesti mitään verkkokaupan pyörittämisestä. Voin luottaa, että Marilta saan aina vastauksen. Aion jatkossakin käyttää hänen palveluitaan, kun tarvitsen apua verkkokaupan suhteen.

Olen erittäin tyytyväinen verkkokaupan ja -sivujen ulkoasuun. Olen saanut niistä paljon hyvää palautetta. Marilla on visuaalista silmää asetteluun ja kauppa tuntuisi toimivan oikein hyvin erilaisilla laitteilla. Vielä minulla ei ole kovin paljon käyttökokemuksia verkkokaupasta.

Mitä hyötyä Kaisa kokee saaneensa yhteistyöstä Internesian kanssa? Entä mitä tulevaisuuden suunnitelmia Kaisalla on verkkokaupan suhteen?

En olisi mitenkään pystynyt toteuttamaan verkkokauppaa ilman ammattilaisen apua. Marin tietotaito on säästänyt minulta paljon aikaa ja selvitystyötä. Olen iloinen ja huojentunut, että löysin ammattilaisen, joka löytyy läheltä ja voi auttaa minua jatkossakin. Teen Marin kanssa mielelläni yhteistyötä.

Aion pikkuhiljaa laajentaa verkkokauppani tarjontaa. Tällä hetkellä tarjoan siellä vain yksittäisiä uniikkeja luomuksia. Jatkossa aion myydä isommalla volyymilla esimerkiksi julisteita taideteoksistani.

Yrittäjänä mielelläni suosittelen muiden loistavien paikallisten yrittäjien palveluita, jotka olen itsekin kokenut hyviksi ja toimiviksi. Niin tein myös Kaisan kanssa. Hän halusi valokuvia taideteoksistaan ja tarvitsi logon yritykselleen. Vaikka itsekin valokuvaan, niin minulla ei tällä hetkellä ole valokuvastudiota, joten katsoin parhaaksi suositella kuvaukseen kolleegaani Jenni Mariaa, jolla olen myös itse käynyt kuvauksessa. Kauniin ja herkän logon Herkälle Sävylle toteutti taitava ideaKarhun Sari Karhu.

Olen saanut Marilta suosituksia myös muiden lähialueella toimivien ammattilaisten palveluihin. Hänen kauttaan löysin esimerkiksi loistavan logon suunnittelijan ja valokuvaajan yritykselleni. Myös heidän ansiostaan verkkokauppani ilmeestä tuli laadukas. Marin avulla olen päässyt verkostoitumaan muidenkin lahtelaisten yrittäjien kanssa.

Jaa vinkkejä muillekin!