Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, mainokset, esitteet, koulutus ja valokuvaus – Internesia – Lahti

Blogi

Miksi käyttäisin paikallista tekijää verkkosivuilleni?

Kuka olen - Mari Lepistö - Internesia - Lahti

Kun etsit toteuttajaa verkkosivuillesi, etsitkö ensin löytyykö asuinpaikkakunnaltasi sopivaa? Tässä syitä, mitä etuja paikallisen tekijän käyttämisessä on.

Tapaaminen henkilökohtaisesti

Paikallisen tekijän kanssa on helppoa sopia henkilökohtainen tapaaminen. Nykyään moni tapaaminen hoidetaan etänä, mutta usein on myös kiva tavata kasvotusten. Tapaamisessa näet myös toimiiko yhteistyö tekijän kanssa, ns. natsaako kemiat. Etätyökalut voivat aiheuttaa päänvaivaa, jos koet, että tietokone ei ole paras ystäväsi. Myös sivujen sisällönhallintajärjestelmän käytön opastus on helpompi järjestää henkilökohtaisesti, jos tekijä asuu lähelläsi.

Tue paikallista yrittäjää

Paikallisten yritysten menestyminen on myös sinun etusi. Mitä elinvoimaisempi asuinpaikkakuntasi on, sitä enemmän myös itse löydät uusia asiakkaita. Kannattaa siis valita paikallinen tekijä ja tukea paikallista yrittäjyyttä. Paikallisuuden lisäksi kannattaa tukea myös pienyrittäjyyttä. Pienyrittäjät ovat usein joustavempia ja helpommin lähestyttäviä kuin isommat kilpailijansa.

Verkostoituminen

Paikallisen yrittäjän valitseminen verkkosivustosi toteuttajaksi antaa myös mahdollisuuden verkostoitumiseen. Ehkäpä voitte suositella toistenne palveluita asiakkaillenne, käydä yhdessä joskus lounaalla tai kahvilla ja jakaa yrittäjyyden iloja ja suruja.

Mistä löydän paikallisen tekijän?

Mistä paikallista tekijää verkkosivuillesi kannattaa lähteä etsimään? Ensimmäiseksi kokeilisin Googlen hakua avainsanalla ja paikkakunnan nimellä, esimerkiksi ”kotisivut Lahti” tai ”verkkosivut Lahti”.

Myös oman paikkakuntasi uusyrityskeskuksessa voi käydä juttelemassa ja saada suosituksia paikallisista tekijöistä. Jos tunnet jo muita paikallisia yrityksiä, niin kysy heiltä, kuka heidän verkkosivunsa on tehnyt ja suosittelevatko he samaa tekijää sinulle ja miksi.

Oletko lahtelainen yrittäjä?

Etsitkö kotisivuillesi tai verkkokaupallesi toteuttaa ja haluaisit käyttää paikallista toimijaa? Täällä yksi ehdokas! Tutustu palveluuni Kotisivut yritykselle ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Mari Lepistö | Internesia

Mari Lepistö | Internesia

Web-suunnittelija | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, koulutus, valokuvaus

mari@internesia.fi
044 534 1815

Uusimmat artikkelit

Suosituimmat artikkelit

Haluatko jakaa tämän artikkelin?

Etsitkö yrityksesi kotisivuille tai verkkokaupalle tekijää?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Katso alla lisätietoja kotisivu- ja verkkokauppapaketeistani.