Laita viestiä mari@internesia.fi | Kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja koulutus  – Internesia – Lahti

Case: Onnen Taimi

Verkkosivut - Onnen Taimi - Lahti

Onnen Taimen Venla Broder otti minuun yhteyttä viime vuoden loppupuolella ja halusi tarjouksen kotisivujensa toteuttamisesta ja valokuvauksesta. Annoin tarjoukseni, Venla hyväksyi sen ja pääsimme starttaamaan projektin. Kuvaus toteutettiin marraskuussa, ja sivut saatiin valmiiksi alkuvuodesta 2022.

Pyysin Venlaa vastaamaan muutamiin kysymyksiin tätä artikkelia varten. Ensiksi kysyin häneltä mitä Onnen Taimi tekee ja millainen historia yrityksellä on?

Onnen Taimi on hyvinvointi -ja hieronta alan pienyritys, joka tarjoaa kohdennettuja palveluita odottaville, synnyttäneille -ja pikkulapsi arjessa 'rämpiville' vanhemmille.

Onnen Taimi yrityksen siemen alkoi itämään jo silloin kun opiskelin hierojaksi. Halusin tarjota hyvin targetoitua palvelua odottaville ja synnyttäneille äideille. Syitä juuri tämän kohderyhmän valikoitumiseen oli monia. Kuitenkaan yksistään se, että täysin vastaavaa palvelua ei oltu tuotettu Päijät Hämeen alueella aikaisemmin ei johtanut päätökseen vaan taustalla oli myös täysin henkilökohtaisia kokemuksia vanhemmuudesta. Ennen kuin olin päättänyt opintoni vuonna -20, olinkin jo löytänyt toimitilat Lahden ydinkeskustasta, tehnyt liiketoimintasuunnitelman sekä hakenut starttirahaa ja kouluttautunut erityisosaamiseen eli odottavien äitien hierontaan.

Miten ja miksi Venla päätyi valitsemaan juuri Internesian kotisivujensa toteuttajaksi ja valokuvaajaksi?

Mielessäni on palanut vahvasti koko matkan, että haluan tehdä yhteistyötä erityisesti naisten kanssa yrityksen profiilin luomisessa. Paikallisuus ja pienyrittäjyys olivat minulle avainasemassa valitessani mm. valokuvaajaa sekä nettisivujen tekijää.

Mietin hyvin pitkään sitä, että kenen tai minkälaisen tahon kanssa haluaisin nettisivuja alkaa työstämään. Internesia valikoitui ensisijaisesti siksi, että kyseessä on pieni yritys jolla on vakaa ja pitkä tausta nettisivujen tekemisestä. Erityisosaaminen valokuvauksessa joka Marilla on, toi myös päätökseeni varmuutta käyttää juuri hänen palveluitaan ja parastahan tässä on se että molemmat palvelut löytyivät saman katon alta ja vielä läheltä minua, joten valinta oli selvä.

Kuvia yritystoiminnasta kotisivuille - Lahti
Kuvia yritystoiminnasta kotisivuille - Lahti
Kuvia yritystoiminnasta kotisivuille - Lahti

Miten sivuston toteutus ja valokuvaus sujui? Kysyin mitä hyötyä Venla koki saaneensa yhteistyöstä kanssani? Onko hänellä jotain tulevaisuuden suunnitelmia sivustonsa suhteen?

Kuvauksen toteutus oli jouhevaa ja kuvauspäivänä oli rento tunnelma. Valikoituneet kuvat ovat käytössä nettisivulla, tuomassa visuaalista informaatiota asiakkaalle.

Mari on toteuttanut hienosti toiveitani mukaillen Onnen Taimi yrityksen nettisivut. Olen erittäin tyytyväinen sivujen visuaaliseen ilmeeseen sekä toimivuuteen. Suurimpana etuna minulle yhteistyöstä on ollut helppous. Itselläni kun ei ole ollut lainkaan ymmärrystä kotisivujen tekemisestä ja niiden ylläpitämisestä. Tulevaisuudesta en vielä tiedä mitä muutoksia tai uudistuksia nettisivuille tullaan tekemään, mutta luotan siihen että saan aina asiantuntevaa opastusta Marilta. Lämpimät kiitokset yhteistyöstä Marille!

Jaa vinkkejä muillekin!